Ouluun avataan tänä keväänä perheille suunnattu 13 000 neliömetrin liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto SuperPark. Sisähalliin tulee paljon erilaisia aktiviteetteja, näkyvimpinä Duudsonien ja Hevisauruksen aktiviteetit, sekä uusi moderni konserttisali.
Tiloihin tulee myös paljon mahdollisuuksia monipuoliseen liikuntaan mm. freestyle-lajien, kuntoilun, pilateksen, sisäpelien ja tanssin myötä. Freestyle Hall on erikoistunut scoottaukseen ja skeittaukseen, kun taas GameArenalla pääsee kokeilemaan esim. jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja minigolfia. Aktiviteetit kattavat puistosta yhteensä 7000 neliötä.
?????????????????
SuperParkArena, josta vastaa PST Event Oy, on 1500 henkilöä vetävä näyttävä areena konserteille, kokouksille, kongresseille, messuille ja yritysjuhlille. Tila on täysin muunneltavissa tapahtuman luonteen mukaan.
Oulu Park HeviSaurus keikalla esityskuva
Puiston omistavat Vuokatti SuperPark Oy, jolla on ennestään Vuokatin Angry Birds -puisto, sekä oululainen osuuskauppa Arina, mutta SuperParkin sisällä olevat eri toimijat toimivat omina yrityksinään.
SuperParkin brändin muodostavat Aktiviteettipuisto sekä yksityiset toimijat:
Aktiviteettipuisto (SuperPark Oulu Oy):
Duudson–aktiviteetit
Hevisaurus–aktiviteeti
Game Arena
Freestyle Hall
Ravintola
Shop
Yksityiset toimijat:
CityDance
Liikuntakeskus Voitto
SuperPark Areena PST Event Oy
Pilates Oulu
Kevään, kesän ja syksyn aikana eri vaiheissa avattava liikunta- ja palvelukokonaisuus sijaitsee Oulun Limingantullissa Osuuskauppa Arinan kiinteistössä, jonka muutostyöt maksavat 6-7 miljoonaa euroa.
Sisäpuisto tavoittelee 100 000 vuotuista kävijää ja työllistää 20 henkeä. Koko alueen tavoite on 400 000 vuosikävijää. SuperParkin toimitusjohtajana aloittaa menestyksekästä Vuokatin Angry Birds -puistoa luotsaava Taneli Sutinen.