sissi-fahrenschon
Perjantaina on luvassa seksikkäät bileet, kun Playboy-tytöt valtaavat Helsingin.
Playboy Party -bileissä nähdään Playboyn virallisia Playmate-puputyttöjä muun muassa Saksasta ja illan pääesintyjä on Mikael Gabriel. Lisäksi bileissä esiintyy muitakin liveartisteja, kuten tapahtuman juontajanakin toimiva Reino Nordin, tuoreella ”Juha88”-hitillään ihastuttanut Vilma Alina ja vastikään uuden ”Haippii”-biisin julkaissut rap-artisti Diison. Illan muusta musiikista vastaavat DJ Taste ja DJ Mister Hustla.
– Kaikki esiintyjät ovat sellaisia, että olen tosi fiiliksissä, haluan nähdä heidät itsekin. Eiköhän tässä keksitä vielä jotain yllätystäkin esityksiin, joitakin platina-artisteja fiittaamaan, tai ties mitä.
Eikä siinä kaikki, lupaa Mikael Gabriel.
– Teemme jotakin, mitä ei ole Suomessa ennen tehty, ainakaan pitkään, pitkään aikaan. Haluamme tuoda bileisiin laadukkuutta. Emme mieti pelkästään sitä, kuka esiintyy, vaan myös sitä, mitä asiakas kaipaa ainutlaatuiselta bileillalta.
mikael_gabriel_playboy-party
Gabrielin tiimi on pyöritellyt bileitä suunnitellessaan toinen toistaan hullumpia ideoita, kuten kristallipalloja ja osteribaareja.
– Olen toivonut tiimiltä esimerkiksi katosta roikkumaan häkkiä, jossa pupukorvainen mimmi poseeraisi taiteellisissa asennoissa, maalailee Gabriel haaveitaan.
– Toivottavasti tämmöinen toteutuu. Mua ei kyllä katossa tulla näkemään, mutta toivottavasti joku nähdään. Bileissä sitten selviää, mitä hulluja idiksiä lopulta toteutuu.
Gabrielin mukaan paikalla olijat voivat myös päästä poseeraamaan kuvissa Playmate-puputyttöjen kanssa. Playboy-bileet juhlitaan Helsingin kasinolla perjantaina 12.2. klo 21-01.
Nämä Playmate-puputytöt ovat mukana bileissä
Jessica Kühne, Playmate Miss October 2015.

Kuva, jonka Jessica Kühne (@jessica_kuehne) julkaisi


Laura Kaiser, Playmate Miss February 2015.
laura-kaiser

Nicole Schumann, Playmate Miss April 2015.

Kuva, jonka Nicole (@colle.sch) julkaisi


Sissi Fahrenschon. Playmate Miss March 2015.