Viime aikoina on tehty paljon sellaisia asioita, joita ei ennen vain tullut edes mieleen tehdä. Tässä on yksi sellainen, jossa karanteenin takia on tehty jotain, jolla on ilahdutettu lähimmäistä erittäin paljon.

Kuten monessa muussakin paikassa, myös New Jerseyssä ihmiset viettävät lähes kaiken aikansa kodeissaan. Jack asuu siellä vanhempiensa ja siskonsa kanssa. Hän täytti juuri 21 vuotta, joka tarkoittaa New Jerseyssä sitä, että pääsee nyt sisälle baareihin. Sitähän hän ei voinut tällä kerralla tehdä, koska baarit ovat kiinni.

Jackin vanhemmat Anthony ja Carolyn keksivät kuitenkin tähän ongelmaan todella hyvän ratkaisun. He tekivät autotallistaan yökerhon, jossa tietysti juhlivat tällä kerralla vain tämän neljän hengen perheen jäsenet.

Ennen kuin Jack pääsi autotalliin tai sillä hetkellä yökerhoksi muutettuun tilaan, hänen isänsä käski häntä näyttämään henkilöllisyyspapereita. Näin olisi todennäköisesti pitänyt tehdä myös silloin, jos Jack olisi mennyt oikeaan yökerhoon. Sisällä hänen äitinsä tarjosi ensimmäisenä Jackille shotin. Paikalla oli myös yllätysvieraana Justin Bieber, joka oli tosin tämän karanteenin takia hänen pahvinen versionsa.

Ehkä Jack pääsee vielä joku päivä oikeaankin yökerhoon!

Lähde ja kuvat: Metro.co.uk