Radiojuontaja Kim Sainio kaatui pahasti skootterilla – rajut kuvat ja tylyä kuittailua

Radio Rockin aamujuontaja Kim Sainio joutui eilen rajuun onnettomuuteen.
Sainio oli juuri hankkinut uuden valkoisen Vespan ja oli ajelulla, kun ajokki ”lähti käsistä” ja hän törmäsi liikenteenjakajaan. Sainio kertoi juontajakollegoidensa Harri Moision ja Paula ”Paukki” Rinta-Kannon puhelinhaastattelussa lentäneensä maahan noin 60 kilometrin tuntinopeudella.
Sainio sai onnettomuudessa pahoja vammoja, mutta luita hänen tietääkseen ei ole poikki. Hän menee kuitenkin vielä jatkokuvauksiin, koska ”olkapään kanssa ei juuri nyt voi tehdä mitään”.
– Mut on laputettu leuasta jalkapöytään, koska olen täynnä aika syviä haavoja, Sainio sanoi haastattelussa ja sai Paukin parahtamaan.
– Pyörä lunastukseen, muttei mies kuitenkaan. Pahassa kunnossa, mutta hengissä. Se nyt tuntuu olevan mulle se tärkein juttu, Sainio totesi.
Radiojuontajan työnsä lisäksi muun muassa Big Brother Suomi ja Grillit huurussa -televisiosarjoja ohjannut Sainio julkaisi vammoistaan hurjia kuvia ollessaan Malmin sairaalassa.

View this post on Instagram

Söötti niiisto

A post shared by Kim Sainio (@sainio) on

View this post on Instagram

Pannut💥

A post shared by Kim Sainio (@sainio) on


Alla kuva Sainion eilen hankkimasta vespasta, joka meni heti samana päivänä lunastukseen. Mies oli pitänyt taukoa moottoripyöräilystä myytyään vuosi sitten Harley Davidsoninsa. Sainion ilkikuriset seuraajat kuittailivat tapahtunutta mustalla huumorilla:
– Tämä on siis ”ennen” kuva. Odotamme ”jälkeen nättien kaartojen” kuvaa. Anteeksi pieni ilkeily 🤣
– Karma kosti. Harley pois, ja tämmönen tilalle, niin heti sairaalaan.


Lähde: Radio Rock
Kuvat: Instagram / Kim Sainio