Ensimmäinen Rähinä Live järjestettiin Gloriassa vuonna 2001. Joulukuun 5. päivänä tullaan Nosturissa viettämään tapahtuman kymmenvuotisjuhlia. Artisteille Rähinä Live on vuosittainen perinne, jossa keikkayleisölle tarjotaan täyttä pauketta monta tuntia putkeen. Rähinä Liven liput on loppuunmyyty jokaisena vuotena jo kuukausia ennen tapahtumaa.
Vuosien saatossa Rähinä Live on ammattimaistunut ja artistien määrä on kasvanut ensimmäisistä vuosista kertoo Rähinä Recordsin toimitusjohtaja Kimmo ”Elastinen” Laiho. Rähinä Live on tarjonnut faneille aina yllätyksiä ja tuleva show tulee Rähinän artistien mukaan olemaan vuoden paras ilta.
”Järjestimme ensimmäiset bileet Gloriassa ja silloin bileistä jäi 300 ihmistä kadulle jonottamaan. Mellakkapoliisit olivat paikalla ja tunnelma oli älytön”, Kimmo Laiho kertoo.
Rähinän Recordsin artisteja ovat muun muassa . Rähinä Liven jatkoja tullaan viettämään Baarikärpäsessä Sikamaanantai-klubilla, joka on Suomen pisimpään jatkunut viikoittainen hiphop-klubi. Sikamaanantai on jatkunut jo seitsemän vuotta.