Viime vuoden Miss Helsingin ensimmäinen perintöprinsessa Cheyenne Järvinen nousi kohuotsikoihin, koska tuli ilmi hänen olleen salasuhteessa räppäri Junon kanssa. Missikaunotar myönsi suhteen Seiska-lehdelle.
Junon kanssa naimisissa oleva laulaja Janna Hurmerinta laittoi eroprosessin vireille ja Cheyenne puolestaan lähti ystävänsä kanssa lomalle ensin Dubaihin ja sitten New Yorkiin.
New Yorkista kotiuduttuaan Cheyenne avautui blogikirjoituksessaan ongelmista, joista hän on kärsinyt alkuvuoden aikana.
– Mulla on ollut aivan järkyttävästi stressiä vuoden vaihteen jälkeen. Kärsin hengenahdistuksista ja useina päivinä olin niin masentunut, että tuntui, etteivät voimat riittäneet nousta sängystä. Masennuksen tunteet ovat niin hirveitä. Ajatukset juoksevat sellaisissa asioissa, että tuntuu, ettei halua enää olla. Ei elämäniloa. Pelkkää huonoa oloa, Cheyenne kirjoitti.
Rentouttavat lomamatkat näyttävät tehneen hyvää, koska nyt tumma kaunotar kertoo voivansa hyvin ja tuntevansa olonsa tehokkaaksi.
– Jatkossa tavoitteenani on olla onnellisempi.
Energisyydestä kertovat myös Cheyennen tuoreimmat kuvapäivitykset sosiaalisessa mediassa. Katso upeat kuvat osoitteesta Selfiet.net!