Räppäri Arnold Gutierrez, joka tunnetaan myös nimillä Xan Frank ja ArnoldIsDead, hämmensi fanejaan uudella tatuoinnilla. Miehen kasvoja koristaa 15-vuotiaana keskitysleirillä kuolleen Anne Frankin kuva. Frank tuli tunnetuksi juutalaisvainojen aikana kirjoittamastaan päiväkirjasta.
Gutierrez selitti syitään tatuoinnin ottamiseen:
– Historiassa on henkilöitä, joilla ei ollut mahdollisuuksia hallita asioita tai tehdä asioita, joita he halusivat tehdä elämässään.
Hän jatkoi vielä erikoisemmalla perustelulla, jossa hän rinnastaa itsensä natsien uhriin. Kommentillaan hän viittasi Frankin piileskelyyn juutalaisvainojen aikana.
– Olla jumissa talossa, ja päätyä kuolemaan… haluan kuollakseni tehdä musiikkia. Siten näen asian. Se on hyvin mustavalkoista, Gutierrez selitti.
– Hän päätyi jäämään kiinni ja murhatuksi ja yo – minua on uhattu aseella ja olen saanut usein rankkaa pas*aa niskaan elämäni aikana ja sen ymmärtäminen, että… et voi joutua pahempaan tilanteeseen, kuin tulla tapetuksi omassa maassasi, mies jatkoi.
Anne Frank on yksi juutalaisvainojen tunnetuimmista uhreista. Hän kuoli 15-vuotiaana sen jälkeen, kun natsit olivat saaneet hänet kiinni ja lähettäneet keskitysleirille.
Kaikki Gutierrezin tatuoinnin nähneet eivät pidä kuvaa sopivana kunnianosoituksena holokaustin uhrille. Monet ovat tuominneet räppärin ratkaisun sosiaalisessa mediassa.
– Miksi ottaa Anne Frank -tatuointi kasvoihin…. ymmärrän, että se on hänen kehonsa ja hän voi tehdä sillä, mitä haluaa… mutta miksi, eräs Twitterin käyttäjä kommentoi.


Lähde: The Sun
Kuvat: Instagram / Xanxiety