Sosiaalisessa mediassa nauretaan ravintolakuitille, jossa ravintoloitsija ottaa nasevasti kantaa ruokatilauksen sisältöön. Kuitista näkyy, että tilauksesta on erikseen haluttu poistaa perunat.

Kyseessä näyttää olevan ns. karppaajien ruokatilaus, sillä annoksiin on haluttu pelkät lihat ilman perunaa. Salaatti ja kasvikset on lautaselle hyväksytty, mutta perunaa ei. Koska vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa ei ole kyse allergiasta tai jostakin eettisestä tai uskonnollisesta periaatteesta, on huvittavaa että ravintolaa vaaditaan tekemään normaaliannoksesta erilainen versio, jossa ei-toivotut ruoka-aineet eivät ole koskettaneet lautasta. Erikoinen räätälöinti ilmeisesti nauratti ravintolatyöntekijää, sillä hän päätti kirjoittaa kuitin alaosaan oman mielipiteensä asiasta: ”EI PERUNAA – VITUN KARPPAAJAT.”
Tiedossa ei ole, onko kyseessä asiakkaalle annettu oikea kuitti, vai pelkästään kassakoneeseen syötetty teksti. Joka tapauksessa kuitin kommentit voivat hyvinkin olla monen ravintolatyöntekijän mielessä, kun heiltä vaaditaan karppaukseen tai johonkin muuhun laihdutusruokavalioon perustuvaa räätälöintiä.
kuitti-ravintola-karppaajat