Entisen huippualppihiihtäjän Kalle Palanderin vaimona tunnetuksi tullut Riina-Maija Palander kertoo omalla Instagram-tilillään menettäneensä lyhyen ajan sisällä monta läheistä ihmistä.

Menetykset ovat saaneet Riina-Maijan pohtimaan elämän rajallisuutta. Hän sanoo ymmärtäneensä tärkeitä asioita muun muassa hetkessä elämisestä.

– On hetkiä jotka muuttaa koko elämän. Joskus ne ovat hetkiä jolloin sydän pakahtuu onnesta ja rakkaudesta, joskus surun täyttämiä kyyneliä ja lohduttomia sanoja, Riina-Maija aloittaa kirjoituksensa.

– Viime vuonna menetin monta hienoa ihmistä, joilla olisi ollut vielä paljon annettavaa. Tämä vuosi on ollut puhdasta selviytymistä menetyksistä ja sen ymmärtämisessä että olemme täällä vain hetken, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Riina-Maija painottaa tekstissään sitä, kuinka hänen mielestään on arvostettavaa löytää kauneutta myös haastavista tilanteista.

– Tämä kaikki voi päättyä hetkessä. Viisautta on löytää kauneutta ja hyvää silloinkin kun sinua satutetaan ja kohdellaan huonosti. Sen olen oppinut. Rakkaus elämään joka solulla on jokaisen etuoikeus ja koitan olla nöyrä sen edessä että minulla on vielä tämä hetki, Riina-Maija kiteyttää.

Lue myös:

IL: Riina-Maija Palander ottaa kantaa huhuihin talousahdingosta – avautuu epäselvästä kiinteistökuviosta

Kalle Palander julkaisi yllättävän myynti-ilmoituksen – sai seuraajat sekaisin: ”Onko vaimosi myynnissä?”