Saana ja Jussi Parviainen jatkavat keskusteluaan blogiensa välityksellä. Saana ehti juuri erota Jussista lopullisesti, kunnes äkisti Saanan härskien tekstiviestien siivittämänä pariskunta olikin jälleen petipuuhissa, Jussin blogin mukaan ”ainakin seitsemän tunnin ajan.” Parisuhde tuntuu taas kukoistavan, ja nyt omassa blogissaan Saana on paljastanut uusimman mielihalunsa, kolmen kimpan:
”Haluan Jussin rakastelevan toista naista ja tulevan heti sen jälkeen rakastelemaan minua. Ja joskus haluan hänen viettävän aikaa tämän toisen naisen kanssa niin että voin olla mukana tilanteessa soittamalla Jussille. Ja joskus haluan että olemme kaikki kolme yhdessä.”
Saana Parviainen on eilen pestattu juontamaan marraskuussa pidettäviä Sexhibition-pornomessuja niiden päälavalla ja puuhalavalla, jossa Saana aiemmin harrasti seksiä mm. tulevien messujen toisen pääjuontajan Mr. Lotharin kanssa. Jussi Parviainen ei ole vielä kommentoinut Saanan juontopestiä, mutta jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, koska pariskunta jälleen eroaa.