Salaliittotutkija kuoli mystisesti sen jälkeen, kun oli lähettänyt äidilleen pahaenteisen viestin

max-spiers
Englantilainen salaliitto- ja ufotutkija Max Spiers lähetti äidilleen tekstiviestin: ”Poikasi on pulassa. Jos minulle tapahtuu jotain, tutki asiaa.” Muutama päivä viestin jälkeen, Max kuoli epäselvissä olosuhteissa.
Max oli matkustanut Puolaan konferensin puhujavieraaksi. Hän yöpyi Varsovassa erään aiemmin tapaamansa naisen luona ja kuoli hänen sohvalleen. Puolan viranomaiset ilmoittivat Maxin äidille Vanessa Batesille, että hänen poikansa kuolema johtui ”luonnollisista syistä”. Äiti ihmettelee, mistä kuolinsyy voitiin tietää, koska hänelle ei tehty ruumiinavausta. Lisäksi juuri ennen kuolemaansa Max oli oksentanut jonkinlaista mustaa nestettä. Maxin kasvot olivat myös muuttuneet mustiksi kuoleman jälkeen.

Muut salaliittotutkijat ja Maxin kannattajat epäilevät, että hän oli päässyt tutkimuksissaan liian pitkälle ja sen vuoksi hänet murhattiin.
– Jos hänen puheensa eivät pitäneet paikkaansa, miksi hänet tapettiin? Terveet ihmiset eivät vain tule sairaiksi ja kuole, heidät myrkytetään, salaliittotutkija Craig Hewlett sanoo.
Sekavuus Maxin kuoleman ympärillä kasvoi entisestään, kun hänen tyttöystävänsä Sarah Adams kertoi The Sun -lehdelle uskovansa, että Maxin murhasivat satanistit, jotka halusivat ”vapauttaa hänet demoneista”. Sarahin mukaan Max oli soittanut hänelle salaa Varsovasta ja sanonut, että häntä pidettiin siellä vasten tahtoaan.
Maxin äiti tietää poikansa olleen erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa, eikä usko että hän on voinut vain yhtäkkiä kuolla sohvalle ilman syytä. Äiti sanoo, että Max oli saanut selville synkkiä salaisuuksia ja siksi hänen haluttiin kuolevan. Max oli alkanut ennen kuolemaansa tutkia tarkemmin monien poliitiikan, talouden ja viihteen alalla vaikuttavien tunnettujen henkilöiden asioita. Hän oli The Mirror -lehden mukaan myös näyttelijä Orlando Bloomin koulukaveri.
Kun Maxin ruumis palautettiin Englantiin kaksi kuukautta sitten, hänelle suoritettiin ruumiinavaus. Tuloksia ei kuitenkaan ole vieläkään saatu. North East Kentin ruumishuoneelta on suostuttu myöntämään The Mirrorille vain, että ”tutkimukset ovat hyvin varhaisessa vaiheessa”.
Max Spiersia jäivät suremaan myös hänen kaksi poikaansa sekä sisar ja veli.
Lähde: The Mirror
Kuva: Facebook/Max Spiers


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...