Televisiosta tuttu hypnotisoija Sami Minkkinen on saanut sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja paljastinlaiterikkomuksesta. 

Länsi-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Sami ajoi marraskuun lopussa 80:n alueella 128 km/h. Ylinopeutta kertyi 48 km/h. Lisäksi hänellä oli käytössä laissa kielletty tutkanpaljastin.

Käräjäoikeus tuomitsi Samin maksamaan 35 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan tarkoittaa 1 855 euroa. Lisäksi hän joutuu maksamaan myös 40 euron rikosuhrimaksun.

Sami toteaa sosiaalisessa mediassa, ettei hän ole ylpeä toiminnastaan.

– Olen poliisiystävieni kanssa samaa mieltä siitä, että toisten turvallisuudella ei kannata leikkiä. Jos leikkii, niin siitä yleensä pääsee kantamaan vastuun. Vastuun kantaminen on hyvä asia, Sami Minkkinen toteaa.

Sami kertoo myös sosiaalisessa mediassa, että hän on joutunut ulosoton asiakkaaksi. Ulosotto karhuaa häneltä 94 357 euroa. Hakijana on Verohallinto.

– Tiedättekö sen päivän ja tunteen, kun kaikki ei ole mennyt putkeen. Mulla on nyt sellainen päivä.

– Mun on turha vedota mihinkään tekosyyhyn. En ole hoitanut asiaa, niin kuin ne olisi pitänyt hoitaa. Asioiden hoitamatta jättämisestä seurasi tämä, eli aika iso maksukehotus ulosottoon.

Hän aikoo kantaa vastuun, joten hän selvitti saman tien, miten saa maksettua ulosoton.

– Kieltämällä asiat joudumme vain syvemmälle suohon, Sami kirjoittaa.

– Moni on miettinyt, miten maksan 94 000 euroa. Voin sanoa, ettei kyseinen summa ole ihan takataskussa. Asiat ratkeaa. Tähän asiaan vastauksena on laina. Otan lainaa, jotta voin hoitaa vastuuni, hän jatkaa.

Lue myös:

Shokkiuutinen! Jutta ja Juha Larm joutuivat muuttamaan vain muutaman viikon asumisen jälkeen unelmakodista evakkoon: ”Pitkään mietimme, että yritämmekö salailla asiaa”

Muistatko mistä Jutta Larm nousi julkisuuteen? – paljastaa nyt osallistuisiko vielä vastaavaan ohjelmaan: ”Kysytty on!”