Entinen Miss Suomi Sara Sieppi on saanut tarpeekseen siitä, ettei hänen yksityisyyttään kunnioiteta. Blogitekstissään kaunotar kuvailee viime aikaisia kohuja, joiden keskelle on johtunut tahtomattaan. Taannoiselta ulkomaanreissulta palattuaan Sara sai vastata kysymyksiin miesystävänsä Roope Salmisen naisseikkailuista. Saran loman aikana lehdet raportoivat, että Roope oli nähty kahden eri naisen seurassa. Tuntemattomat ihmiset pahoittelivat Saralle eroa, vaikka nainen ei missään vaiheessa ole puhunut välirikosta.
Muuttaessaan uuteen kotiin Sara kertoo yrittäneensä salata tulevan osoitteensa ulkopuolisilta. Muuton jälkeen ex-missille selvisi, että paparazzi oli seurannut häntä koko muuton ajan ja paljasti lehdessä hänen asuinpaikkansa. Sara myös toteaa, että hänet on leimattu kiusaajaksi Facebookissa suutuspäissä julkaistujen kommenttien seurauksena. Vaikka nainen on pahoitellut purkaustaan, siitä ei ole ollut apua. Sara osoittaa sormellaan netin nimettömiä kommentoijia.
Sara muistelee myös taannoista tapausta, kun hän löysi syntymäpäiväjuhliensa jälkeen asuintalonsa porttikongista post-it-lapulla viestin ”Sieppo pois tästä talosta”. Sara julkaisu kuvan viestistä Facebookissa ja totesi senkin herättäneen negatiivista kommentteja. Myös naisen ulosottovelkoja on puitu viime aikoina mediassa.
Blogitekstin päätteeksi Sara ihmettelee, missä on hänen oikeutensa yksityisyyteen. Nainen sanoo, ettei Miss Suomi -kilpailun hakemusta täyttäessä arvannut, millaiseen pyöritykseen joutuu. Sara toteaa, että jos hän postaisi Instagramiin kuvan juuri nyt, se olisi sellainen, jossa hän itkee.
Lähde: sarxsab.com