Seiska: Maisa Torpalla salasuhde – Maisa kiidätettiin sairaalaan!

Seiskan mukaan Maisa Torppa on elänyt salasuhteessa jo puolen vuoden ajan tunnetun IT-alan yrityksen johtajan kanssa ja on viettänyt ”ainakin yli 10 yötä” miehen luona. Väitöksen todisteeksi Seiska julkaisi paparazzikuvia.

Maisa Torppa kiistää jyrkästi salasuhteen Iltalehdelle ja sanoo, että kyseessä on vain ystävä, jonka myös hänen miehensä Jari-Matti Latvala ”tietää ja tuntee”.

Maisa kertoo saaneensa maanantaina niin vakavan sairauskohtauksen, että Jari-Matti vei hänet sairaalahoitoon. Maisa on edelleen hoidettavana sairaalassa, mutta sanojensa mukaan on jo ”hyvää vauhtia toipumassa”.

Maisa kertoo Iltalehdelle sairastumisen johtuvan ”viikkoja kestäneestä stressitilasta”, koska Seiska on salakuvannut häntä sekä hänen miespuolista ystäväänsä jo pidemmän aikaa. Maisan mukaan hänen ja kyseisen ystävän välillä ei ole minkäänlaista romatiikkaa.

Seiskan uutinen antaa asiasta toisenlaisen kuvan.

– Maisan ja miehen lemmekäs yhteiselo on naapurustossa jo julkinen salaisuus, Seiskalle on kerrottu.

Maisan mukaan hänen suhteensa Jari-Matin kanssa voi hyvin ja kyseinen mies on hyvä ystävä, jota hän on auttanut arkisissa askareissa.

– Tämä mies on saanut kutsun tuleviin häihimme. Myös perheeni tuntee hänet, Maisa sanoo Iltalehdelle.

– Olen ollut hoitamassa tämän miehen lasta ja lisäksi olemme käyneet purjehtimassa. Hänen ystävyytensä on minulle iso henkireikä, Maisa jatkaa.

Iltalehti tavoitti Maisan salarakkaaksi väitetyn miehen, joka kertoo olevansa todella harmissaan siitä, miten hänen ja Maisan ystävyydestä on yritetty luoda täysin väärä kuva paparazzikuvien perusteella.

– En olisi ikinä pystynyt edes kuvittelemaan, että Suomessa tapahtuu tällaista salakuvaamista, mies ihmettelee Iltalehdelle.

Mies kertoo Maisan auttavan häntä arkisissa askareissa, kuten pienen tyttären hoitamisessa.

– Olen tavannut myös JM:n ja olemme ihan hyviä kavereita, mies sanoo.

Mies haluaa säilyttää yksityisyytensä, mutta sanoo harkitsevansa vielä erikseen, ”aiheuttaako tämä episodi jatkotoimenpiteitä”.

Lähteet: Seiska, Iltalehti

Kuva: Instagram / Maisa Torppa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.