Mikko_Rasila-Wikimedia-Commons-crop

Seiska: Mikko Rasilan kadonnut kihlattu löytyi Espanjasta – oli nukkunut rappukäytävissä ja haahuillut rahattomana

Metropoli

Seiska on paljastanut lisätietoja näyttelijän ja entisen Tanssii tähtien kanssa -tuomarin Mikko Rasilan, 56, ja hänen miehensä Marc Sirviön, 52, Espanjaan suuntautuneesta sekä täydellisesti epäonnistuneesta kihlajaismatkasta.

Juhlatunnelmissa matkalla olleet miehet kadottivat Seiskan mukaan toisensa, kännykkänsä ja matkatavaransa jo Málagan lentoasemalla. Paniikissa ollut Rasila etsi Sirviötä monen päivän ajan Málagasta ja teki hänestä useita katoamisilmoituksia.

Seiskan paparazzi löysi lopulta Sirviön, kun mies haki kaupasta aamupalaksi kaksi pulloa valkoviiniä. Paparazzi sai kuulla, että miehet olivat lopulta löytäneet toisensa monien mutkien jälkeen.

Miten heidän tiensä erkanivat alunperin?

– Mikko jäi hihnalle odottamaan laukkuja, ja minä lähdin ulos röökille. Sitten ei löydettykään enää toisiamme moneen päivään, Sirviö kertoi Seiskalle.

Sirviö löysi lentoasemalta tiensä Málagan keskustaan, josta hän joutui kuitenkin Torremolinokseen hypättyään linja-autoon, jota oli luullut sightseeing-bussiksi.

– Siellä palloilin kolme vuorokautta. Istuin puistoissa, kävelin rannalla ja nukuin rappukäytävissä. Eikä minulla ollut senttiäkään rahaa.

Sirviö pääsi takaisin Málagaan vasta perjantaina, kun hänellä oli tilipäivä.

Lähde ja paparazzikuvat: Seiska

Kuva: Wikimedia Commons

Voita robotti-imuri – arvo 499€!

  1. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa robotti-imurin, jonka arvo on 499€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

Metropoli.net

Sattuu ja tapahtuu