Charlie Sheen on ollut raivoissaan sekä ex-vaimolleen Brooke Muellerille että lastensuojeluviranomaisille siitä lähtien, kun tämän annettiin tavata vieroituksesta pääsyn jälkeen heidän kaksoispoikiaan. Vieroitusaikana poikien väliaikainen huoltajuus oli Sheenin toisella ex-vaimolla Denise Richardsilla.
Sittemmin väliaikainen huoltajuus annettiin Muellerin Scott-veljelle. Hän on asunut siitä lähtien yhdessä siskonsa ja kaksosten kanssa talossa, jonka Sheen on heille ostanut. Koomikko on aiemmin uhkaillut pistävänsä lukaalin myyntiin ja luopuvansa siitä vaikka yhdellä dollarilla, kunhan pääsee Brookesta eroon.
Nyt Sheenin asianajajat ovat TMZ-sivuston mukaan lähettäneet Muellerille kirjeen, jossa hänen käsketään pakata kimpsunsa ja kampsunsa välittömästi. Häntä ei pelkästään määrätä muuttamaan vaan lisäksi Sheen vaatii häntä asettumaan mahdollisimman kauaksi hänen ja Denise Richardsin kotitaloista.
Kirjeessä ei mainita Muellerin veljeä, joten ilmeisesti hän saisi jäädä asumaan Sheenin maksamaan taloon tämän kaksoispoikien kanssa.
 
[button1 url=https://www.betsafe.com/fi/specialoffers/seven-deadly-sins?utm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&utm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&WT.mm_medium=Standard%20Banner&WT.mm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_campaign=&WT.tsrc=MediaMind]VOITA Gumball-RALLIAUTO![/button1]