Sofia Belórf tilitti selibaatista ja pitkästä erosta miehestään: ”Ollut todella raastavaa”

Katiska-huumevyyhdissä kahdesta rahanpesurikoksesta ja yhdestä huumausainerikoksesta syytettynä oleva fitnesstähti Sofia Belórf tilitti Seiskalle pitkästä eristyksestä miehestään.

Kun Belórf ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho pidätettiin viime kesänä, heidät eristettiin toisistaan. Belórf pääsi tutkintavankeudesta runsaan viikon jälkeen, mutta Ranta-aho on edelleen vangittuna yhtenä pääsyytetyistä Suomen kaikkien aikojen laajimmassa huumevyyhdissä. Pari sai ensimmäistä kertaa viime kesän jälkeen näköyhteyden toisiinsa tammikuun lopussa alkaneissa oikeudenkäynneissä.

Bellórf uskoo edelleen miehensä syyttömyyteen ja avautui Seiskalle, että pitkä ero on ollut vaikeaa.

– Se on ollut todella raastavaa, koska olemme aina olleet tiiviisti yhdessä. Tämä aika on tuntunut kamalalta, sillä minulta on viety samaan aikaan puoliso ja paras ystävä.

Aiemmin Belórf kertoi Seiskalle, miltä selibaatissa eläminen on tuntunut.

– Puoli vuotta ei ole mielestäni mitenkään pitkä aika olla ilman seksiä, mutta parisuhteessa olevalle se tuntuu hyvin erikoiselta. Uskon senkin vain voimaannuttavan meitä parina. Toki haaveilen läheisyydestä, ja sen voimalla jaksan myös eteenpäin. Olen kuitenkin äärimmäisen itsenäinen, joten minulle ei ole tuottanut ongelmia olla yksin.

Belórf uskoo pääsevänsä tapaamaan miehensä vielä tämän kevään aikana.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.