Erityisesti nuorten aikuisten suosima Sub-televisiokanava sekä kaupunkifestivaali Blockfest toteuttavat yhdessä heinäkuussa aloittavan uuden Blockfest-TV:n. Ohjelma pitää sisällään suomalaisten rap- ja hiphop-artistien elämää kulissien takana.
Blockfest-TV aloittaa nettiversiona Subin netissä, mutta elokuussa festivaalien jälkeen on luvassa myös televisiokanavalle päätyvää materiaalia. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali järjestetään nyt uudella Ratinanniemen festivaaliareenalla Tampereella 17.-18. elokuuta.
Kymmenessä jaksossa vieraillaan mm. Cheekin seurassa studiolla ja Petri Nygårdin kanssa kaljalla. Muita mukana olevia artisteja ovat muun muassa Jukka Poika, Paleface, JVG, Stig, Uniikki ja Gracias. Kuvauspaikat vaihtelevat sotalaivasta salibandykenttään ja Sibelius-puistoon, tai arkisiin askareihin kuten pyykkipäivään kesähelteiden jälkeen. Katsojat saavatkin nauttia tapahtumista, joita kamerat eivät normaalisti seuraa. JVG:n tähdittämä ensimmäinen jakso julkaistaan tänään keskiviikkona 18.7, siitä alkaen uudet jaksot julkaistaan aina perjantaisin ja maanantaisin puoliltapäivin osoitteessa: www.sub.fi/blockfest