Tamperelainen Sokos Hotel Villa on mukana kansainvälisessä Interior Desingn 2011 -kilpailussa
Tänä vuonna täydellisesti saneerattu Tampereen Sokos Hotel Villa on valittu mukaan kansainväliseen Interior Design Awards 2011 -kilpailuun. Sokos Hotel Villa on ehdolla vuoden parhaasta designista hotellisarjassa.
Interior Design -gaala järjestetään Lontoossa, Grosvenor House -hotellissa 29.10.2011. Gaalassa palkitaan vuosittain parhaimmat sisustusprojektit ympäri maailmaa. Tänä vuonna mukana on yhteensä 17 kategoriaa. Parhaan hotelli-designen lisäksi palkitaan muun muassa muita vuoden design-projekteja sekä erilaisia vuoden design-tuotteita.
Voittajat valitsee alan ammattilaisista koottu raati. Sokos Hotel Villan kanssa samassa sarjassa on ehdokkaana kuusi muuta hotellia, muun muassa base2stay Hotel Liverpool (Iso-Britannia), Puro (Mallorca), Fairmont Cairo (Egypti) sekä The Arch London (Iso-Britannia).
-Tämä on meille todella suuri kunnia. Olemme erittäin tyytyväisiä Villan uuteen ilmeeseen, ja on hienoa, että projekti on saanut nyt myös kansainvälistä arvostusta. Villasta syntyi uuden ilmeen myötä lämminhenkinen ja omaleimainen city-hotelli, sanoo Irmeli Puolanne Tampereen Sokos hotelleista.
International Design Awards 2011 järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Gaalan järjestäjänä toimii englantilainen design-alan lehti FX Magazine. FX Magazine on Britannian yksi arvostetuimmista julkaisuista.
Sokos Hotel Villan saneerauksen pää-, arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta vastasi Sisustusarkkitehdit Gullstén-Inkinen Oy, joka on Pohjoismaiden suurin sisustussuunnitteluun ja korjausrakentamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto.