Goom-risteilyllä tapahtui ikävä välikohtaus sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun NRJ:n juontaja Jussi Ridanpää pahoinpiteli laivan yökerhossa DJ Andon. Silminnäkijä kertoo tapahtuneesta seuraavasti:
”Noin puoli kolmen aikaan yöllä pian sen jälkeen, kun DJ Spinny oli lopettanut soittovuoronsa, DJ-pöydän luona oli jonkin verran ihmisiä. DJ Ando pyysi heitä poistumaan, jotta pääsisi aloittamaan soittovuoronsa. Muut lähtivätkin, mutta Jussi Ridanpäälle tämä ei sopinut eikä hän suostunut lähtemään paikalta useista kehoituksista huolimatta, vaan alkoi töniä Andoa. Lopulta Ridanpää kävi Andoon käsiksi ja yritti heittää tämän alas. Ilmeisesti Jussi oli jonkin verran humalassa, sillä hän horjahti päin kaiutinpinoa siinä heiluessaan niin, että lopulta miehet ja kaiuttimet tippuivat kaikki korokkeelta alas. He painivat lattialla hetken, kun Ando yritti päästä pois tilanteesta. Ridanpää onnistui lyömään Andoa muutamaan otteeseen ylävartaloon ja kuristi tätä, tilanne näytti aika pahalta. Sitten laivan järjestyksenvalvojat tulivat paikalle ja veivät juontajan mukanaan.”
Dj Ando ei itse halunnut kommentoida tapahtunutta, mutta suostui kertomaan, että on tehnyt asiasta rikosilmoituksen poliisille.