Suomalaiset julkkisnaiset ja heidän lakimiehensä ovat kuohuneet viime aikoina nettiin vuodetuista alastonkuvistaan. Kuvat oli ottanut valokuvaaja Henrik Karlbeg, jolla ainakin monien näyttelijättärien mielestä ei ollut oikeutta julkaista kuvia netissä.
Yksi sivustolla näkyvistä naisista on melko lailla Suvi Pitkäsen näköinen. Iltalehti jo ehti tiedustella Suvin mielipidettä alastonkuvistaan, kun kävi ilmi että Suvin kuvia ei sivustolla ollut, vaan kyseessä oli nainen joka vain näytti Suvilta.
Suvi on kuitenkin poseerannut aiemmin muissa alastonkuvissa ja päättikin nyt antaa sievistelylle pitkät julkaisemalla itse Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa ylävartalo täysin paljaana. Kuvassa rintojen edessä oleva käsi paljastaa sormien välistä toisen rinnan nännin, joten kyse on varsin rohkeasta kuvasta. Suvi kirjoitti kuvatekstiin: ”HOT or NOT?”
TV1:n A-studiossa keskustellaan tänä iltana klo 21.00 alastomuudesta otsikolla ”Nakukuvat nettiin.” Vieraina Suvi Pitkänen, Hymyn päätoimittaja Mika Lahtonen, valokuvaaja Marika Kiviharju sekä nettipoliisi Marko Forss.
suvi-pitkänen-topless