Tänä keväänä Suomessa aloittanut FOX-kanava tekee syksyllä ensimmäisen kotimaisen ohjelmatuotantonsa, kun tosi-tv -formaatti Tanssi peppu pieneksi alkaa syyskuussa. Ohjelman juontaa ex-missi Lola Wallinkoski.
FOX tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhteensä yhdeksälle miehelle ja naiselle tanssia kohti terveellisempää elämää. Syyskuussa 2012 kanavalla nähdään kotimainen versio kansainvälisestä Dance Your Ass Off (Tanssi peppu pieneksi) -menestysformaatista. Ohjelman juontaa viihdemaailman tähti, Lola Wallinkoski.
FOX etsii miehiä ja naisia uuteen Tanssi peppu pieneksi -kilpailuohjelmaan, jossa laihduttaminen sujuu kuin tanssi. Osaavien ravintoasiantuntijoiden ja ammattilaistanssijoiden käsissä kilpailijoista tehdään todellisia parkettien partaveitsiä tai tanssisalonkien kuningattaria. Kilpailijoiden haku käynnistyy tänään 31.5. FOXin nettisivuilla. Ohjelman juontaja Lola Wallinkoski suosittelee hakeutumaan kilpailuun mukaan, sillä ohjelmassa pääsee pudottamaan painoa tanssin hurmoksessa.
– Tämän ohjelman piti ehdottomasti tulla Suomeen, koska siinä yhdistyvät hyvin kaksi mahtavaa asiaa. Ihmiset pääsevät pitämään huolta omasta terveydestään ja pudottamaan painoaan sekä samalla nauttimaan tanssin ilosta, hihkuu Lola.
Ohjelmaan valitaan yhdeksän kilpailijaa, jotka ottavat toisistaan mittaa visuaalisesti näyttävien koreografioiden parissa – myös viikoittaiset punnitukset tuovat pisteitä eniten painoaan pudottaneille kisaajille. Kilpailun voittaja palkitaan uudella kevyemmällä ja energisemmällä elämällä. Lisäksi hänelle on luvassa tuntuva rahapalkinto ja tuotepaketteja.
FOXin ohjelmajohtaja Mikko Silvennoinen odottaa jo innolla ohjelman kuvausten alkamista.
– On mahtavaa saada tämä kansainvälinen menestysformaatti Suomeen. Ohjelmassa yhdistyvät niin hauskanpito kuin kova treeni. Odotamme kilpailuun monia upeita hakijoita ja erilaisia persoonia ympäri Suomea.
– Ohjelmassa nähdään myös kolmen hengen julkkistuomaritiimi – nimet paljastamme lähiviikkoina, sanoo Mikko.
Dance Your Ass Off (Tanssi peppu pieneksi) on NBCUniversalin kansainvälinen menestysformaatti. Yhdysvalloissa ohjelma on Oxygen-kanavan suosituimpia sarjoja. Sarjan toinen tuotantokausi on ollut kevätkauden katsotuin ohjelma kaikissa kohderyhmissä. Ohjelmaa on tuotettu muun muassa Tanskassa (TV2) ja Virossa (TV3), joissa se on ollut kauden suurin mediatapaus. Sarja nähdään tulevaisuudessa myös Kiinassa ja Norjassa. Suomalaisen ohjelman tuottaa Metronome Film & Television.
Tanssi peppu pieneksi (Dance Your Ass Off, viihde, 10 x 60′ & 10 x 30′)
FOXilla syyskuussa 2012