Itä-Suomen Poliisi julkaisi eilen Facebook-sivullaan videon, jossa esittäytyy Suomen poliisivoimien varmasti nuorin ja söpöin ”virkamies”.
Kyseessä on poliisikoira Yenicerin Gamin, tuttavallisemmin Hiski. Poliisin julkaisemalla videolla Hiski nauttii lumisista olosuhteista seuraavan esittelytekstin kera:
”Hei.
Nimeni on Yenicerin Gamin, tuttavallisemmin Hiski. Olen belgianpaimenkoira Malinois. Minusta tuli juuri Itä-Suomen poliisilaitoksen tuorein virkamies. Ikää minulla on seitsemän viikkoa. Tulin Joensuuhun Kouvolasta eilen isäntäni kyydissä ja tutustun tänään uuteen työpaikkaani.
Olin sen verran innoissani tästä päivästä, että herätin isäntäni aamulla neljältä. Olen nähnyt työpaikkaani tänään pääasiassa isäntäni sylistä ja minua on rapsutettu paljon. Pääsen tänään jo seuraamaan virkaveljieni toimintaa harjoituksessa, mutta minua ei varmaankaan päästetä vielä osallistumaan siihen. En vielä tarkkaan tiedä, mitä kaikkea tulen tekemään isona, mutta kuulemma ainakin jotain urotekoja. Taidan nyt käpertyä hetkeksi tähän isäntäni syliin, kun minua väsyttää. Saatatte kuulla vielä minusta myöhemmin, niin ainakin tuo kameran takana oleva tyyppi lupaili.”
Katso alta Hiskin esittelyvideo, joka sai vain vuorokaudessa yli 70 000 näyttökertaa ja 7 000 tykkäystä!

Tässä vielä kuva Suomen söpöimmästä virkamiehestä.

Kuvat ja video: Facebook / Itä-Suomen Poliisi