16-vuotias opiskelija keksi itselleen kätevän bisneksen, jolla hän tienaa useita kymmeniä tuhansia.
Kiinassa on tällä hetkellä trendi antaa vauvalle länsimainen nimi. Kiinalaiset uskovat, että nimen ansiosta heidän lapsillaan on parempi tulevaisuus, koska länsimaalaisille tutummalla nimellä lasten on helpompi opiskella ja työskennellä kansainvälistyvässä maailmassa.
16-vuotias Beau Jessup päätti hyödyntää tätä kiinalaisten trendiä ja hän perusti puoli vuotta sitten verkkosivuston, jonka avulla kiinalaiset voivat päättää lapsensa nimen. Special Name -niminen verkkosivusto on tarjonnut apua jo yli 220 000 kiinalaiselle lapsen nimeämisessä.

Käyttäjät valitsevat sivustolta luonteenpiirteitä, joilla he haluavat kuvailla lastaan. Vastauksena sivusto antaa nimiehdotuksia.
Idea lähti siitä, että Beaun isän liikekumppani pyysi apua nimen keksimisessä lapselleen. Beau oli kuullut kiinalaisten antaneen lapsilleen todella noloja nimiä ja päätti suostua pyyntöön. Nuori nainen lainasi isältään 1 500 puntaa, joilla hän laittoi verkkosivustonsa käyntiin. Nyt muutamien kuukausien aikana Beau on tienannut sivustollaan 48 000 puntaa, eli noin 57 000 euroa.
Lähde: Unilad
Kuva: Beau Jessup Instagram