Suomalaisen kauneusalan pioneeri Tiina Jylhä järjestää tänä syksynä nimeään kantavan mallikilpailun, jossa etsitään tuoretta, karismaattista ja edustavaa kasvoa hänen uudistuvalle kauneusbrändilleen. Finalistit on nyt valittu, ja heidät esiteltiin Fitness Expo -messujen yhteydessa Finlandia-talolla lauantaina 8.10. Tapahtuman juontajana nähtiin Esko Eerikäinen.
Tiina Jylhän osastolla oli mahdollisuus tutustua koko viikon lopun ajan paitsi finalaisteihin, myös uudistuneeseen kauneuteen ja hyvinvointiin suuntautuneeseen tuoteperheeseen. Niihin kuuluvat aluksi mm lisäravinteet, vitamiinit, energiajuomat ja hampaidenvalkaisukynät. Tuotteita pääsee pian tilaamaan Tiina Jylhä Collection -nettisivulta.
Myös kruunustaan luopunut ex-Miss Suomi Pia Pakarinen oli jakamassa nimikirjoituksia osastolla.
Mallikilpailun parhaimmisto valitaan samaan tapaan kuin esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -formaatissa, eli puolet äänistä antaa tuomaristo, toisen puolet yleisö: omaa suosikkiaan voi äänestää TJ -nettisivustolla. Yleisöäänestys päättyy marraskuun alussa. Voittajalla on luvassa mm mallisopimuksen Fashion Model Agencyn kanssa. Tuomaristo tulee koostumaan julkkis-/kauneusalan asiantuntijaraadista, johon kuuluu mm Tiina Jylhä, Merja Kupiainen- Groundstroem, Pia Pakarinen, Wille Wilenius ja Esko Eerikäinen.
Äänestys tapahtuu sivulla http://www.tiinajylha.com/mallikisa
Mallimamma Tiina Jylhän mukaan osanottajien määrä suorastaan yllätti.
”Asiantuntijaraadin kanssa saimme käyttää lukuisia tunteja valikoidaksemme finaaliin osanottajien parhaimmiston. Tyttöjen taso pääsi yllättämään, ja löydämme varmasti etsimämme kasvon brändin keulakuvaksi finalistien joukosta.”
Piia Pakarinen uskoo vakaasti Tiinan kykyihin pitää huolta suojatistaan.
”Tiinan kanssa asiat varmasti sujuvat jouhevasti, ja hän tulee pitää voittajan puolia vaikeinakin aikoina. Tytöt voivat luottaa hänen yhteistyötaitoihinsa huoletta.”
Kisan juontajana sekä yhtenä tuomarina toimiva Esko Eerikäinen tiivistää kommenttinsa tulevasta voittajasta lyhyesti:
”Eikö saa valita kaikkia?”