Viidakon tähtösistä ja vuoden 2012 Big Brotherista tuttu tosi-tv-kasvo Leina Ogihara on synnyttänyt esikoislapsensa.

Ogihara kertoo iloisesta uutisesta omalla Instagram-tilillään.

– Tasan viikko sitten 20.7 klo 8.53 syntyi meidän ihana pikku prinssimme tähän maailmaan, Ogihara kirjoittaa sydänemojin kera.

– Hän on luonteeltaan erittäin kiltti ja luontainen hurmuripoika joka vei jo monen kätilön sydämen ollessamme sairaalassa, onnellinen äiti kuvailee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ogihara myöntää olevansa yllättynyt siitä, kuinka paljon hän lastaan rakastaa.

– Olemme maailman kiitollisimpia ja onnellisempia hänestä, enkä itse osannut edes kuvitella tätä rakkauden määrää mitä voisin häntä kohtaan tuntea, Ogihara hehkuttaa.

Postauksessaan Ogihara kiittää läheisiään saamastaan tuesta ja viesteistä. Hän kertoo synnytyksen olleen vaikea, minkä vuoksi hän ei ole pystynyt vastaamaan kaikkiin viesteihin.

– Kiitos kaikille myös ihanista viesteistä ja anteeksi siitä että huolestutettiin monia kun meistä ei kuulunut mitään. Synnytys oli aika hurja, ja oman voinnin kanssa ollut vähän haasteita ja siihen on mennyt omat aikansa. Mutta kiitos siis että välitätte, Ogihara summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Raskaana oleva Leina Ogihara julkaisi näyttävän alastonkuvan – ”Toivottavasti minusta tulee yhtä täydellinen äiti kuin omani”

Viidakon tähtösistä tuttu Leina Ogihara odottaa lasta: ”Olet pian täällä”