Rovaniemellä pelattiin perjantai-iltana varsin kiihkeätunnelmaista jalkapalloa, jota jouduttiin rauhoittamaan usean poliisipartion voimin. Kyseessä oli rovaniemeläisen harrastelijajoukkueen harjoitukset, jonka yhteydessä pelattiin pelinomainen harjoitus.
Pelinomaisen harjoituksen yhteydessä ulkomaalaistaustaisten pelaajien tunteet kuumenivat siinä määrin, että kesken harjoitteen useat pelaajat alkoivat lyödä toisiaan nyrkein. Tilanne kärjistyi siihen pisteeseen, että yksi nyrkiniskun saanut pelaaja haki itselleen teräaseen ja löi sillä toista osapuolta ylävartaloon. Ylävartaloon kohdistunut veitsenisku ei onneksi aiheuttanut uhrille mitään vakavaa vammaa, mutta hänet kuitenkin jouduttiin toimittamaan ambulanssilla sairaalaan saamaan vammaansa hoitoa.
Poliisilla ei ole vielä tiedossa, mikä aiheutti pelaajien erimielisyydet ja tilanteen kärjistymiseen. Asiaa selvitetään esitutkinnassa, jossa usean henkilön siis epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn ja teräasetta käyttäneen henkilön epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn.