Tänään vahvistuneen tiedon mukaan pitkäaikaisesta vaimostaan juuri eronnut Vladimir Putin päihittää Barack Obaman selkeästi, mitä tulee rakastajan taitoihin ja ominaisuuksiin ylläpitää tapaamisia salarakkaan kanssa jäämättä kiinni. Pettämissivusto Victoria Milan järjesti tutkimuksen, jossa pyysi suomalaisia naisjäseniään vertaamaan asioita, jotka auttaisivat presidenttejä paremmin pettämisessä. Tulos oli selkeä: suomalaisnaisista 52 % pitää Putinia seksikkäämpänä ja 61 % lähtisikin hänen salarakkaakseen.
Putinilla paremmat puitteet ylläpitää salasuhdetta
Putinilla on lähes miljardin dollarin arvoinen salainen linna, jonka lähelle kukaan ei ole onnistunut vielä pääsemään. Obama joutuisi taas kutsumaan salarakkaansa Valkoiseen Taloon, joka ei ole läheskään niin hienovarainen kuin Putinin kartanorakennus. Ei siis ihme, että 72 % äänesti Putinilla olevan paremmat mahdollisuudet majoittaa salainen rakastajar ilman kiinni jäämistä.
Pietarin katujen kasvatti voittaa Havaijin charmöörin myös salasuhteen ylläpitämiseen paremmin soveltuvilla luonteenpiirteillään. 77 % naisista liputtikin taivutteluun ja hurmaamiseen uskomattoman Putinin puolesta.
Barack Obama ykkönen vain jälkien peittämisessä
Obaman onnistui saamaan ykkössija ainoastaan ulkoisten tahojensa myötä. Hänen uskottiin pystyvän tarjoamaan 67 %:n äänimäärällä salaisemmat lennot yhteisille tapaamiselle Air Force Onen ansiosta ja NSA:n turvallisuustahoja pidettiin parempina peittämään kaikki tapaamisten jäljet 84 %:n mielestä.
Siitä huolimatta 74 % kaikista naisäänestäjistä uskoi Putinin mahdollisen salasuhteen pysyvän todennäköisemmin salassa. 61 % koki myös, että Putin on onnistunut selvittämään aikaisemmat kohut (esim. “missi-valokuvaaja) Obaman kohuväitteitä paremmin.