Treenivideoita on monenlaisia, kuten niiden tekijöitäkin.
Yksi erikoisemman tyylisuunnan treenivideoista nähtiin, kun suomessakin Hero-kanavalla esitettävässä Made in Chelsea -realitysarjassa esiintyvä seksikäs Louise Thompson julkaisi videon treenistään poikaystävänsä, personal trainerina työskentelevän Ryan Libbeyn kanssa. Video alkaa, kun pieni Thompson yrittää tehdä kyykkyjä järkälemäisen kokoinen poikaystävä reppuselässään. Seuraavaksi video siirtyy seksikkäämpään suuntaan.

Thompson julkaisi treenivideon Instagramissa, jossa se on saanut lähes 1900 kommenttia. Monien Thompsonin fanien mielestä video on hauska, mutta osa on myös sitä mieltä, että video on härski ja että molemmat ovat ”sekopäitä”. Jotkut ovat myös huomauttaneet, että Thompsonin videolla näkyvä ”kamelinvarvas” osoittaa mauttomuutta. Englannin mediat ovat kuvailleet videota omituiseksi.
louise-thomspon-treenivideo
Videolla Thompson ja Libbey treenaavat asennoissa, joista jotkut muistuttavat seksin harrastamista. Yhdessä vaiheessa Libbey vetää housunsa alas, paljastaen kameralle pakaransa.
louise-thomspon-treenivideo3
Katso alta meneekö video mielestäsi liian pitkälle, vai onko kyseessä pariskunta, joka on vain tehnyt treenaamisesta pykälän hauskempaa?

Video, jonka Louise Thompson (@louise.thompson) julkaisi