Tästä päivästä lähtien myös Xbox One -peli- ja viihdejärjestelmän omistajille on tarjolla Viaplayn kautta upeita tv-sarjoja, kuten Deadbeat ja The Walking Dead, suoria urheilulähetyksiä mm. NHL:stä, sekä lasten suosikki Paavo Pesusieni.
Viaplay on ensimmäinen pohjoismainen sovellus, joka julkaistaan Xbox One -konsolilla, eikä sen käyttöön tarvita Xbox Live Gold -jäsenyyttä.
– Sovellusta on jo kyselty, joten olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota Viaplay-käyttäjille Viaplay Premier- palvelun, koko perheen viihdesuosikit ja maailmanluokan suoria urheilulähetyksiä jälleen uudella alustalla, sanoo Rikard Steiber, Viaplayn toimitusjohtaja, ja MTG:n Chief Digital Officer.
Viaplay panostaa vahvasti sekä tuotteeseen että sisältöön. Julkaisu on viimeisin askel Viaplayn laajentaessa alustavalikoimaansa voidakseen tarjota sarjoja, elokuvia, parhaita lastenohjelmia ja suoria urheilulähetyksiä niin monella alustalla kuin mahdollista.
Viaplay-palvelu löytyy jo PC- ja Mac-koneilta, Android- ja iOS-mobiililaitteista, E-kirjalaitteista, Smart TV -palvelusta, Xbox 360 -konsolilta, sekä PlayStation® 3- ja PlayStation® 4-konsoleilta.