Suoratoistopalvelu Viaplay lanseeraa ensimmäisenä Pohjoismaissa palveluunsa FOX+:n.
Viaplay on pohjoismainen suoratoistopalvelu, jonka sisältöön kuuluvat jo laaja urheiluvalikoima, uusimmat elokuvat, sarjat, oman tuotannon sarjat sekä lasten sisältö.
Uusi yhteistyö tarjoaa Viaplayn tilaajille rajoittamattoman pääsyn 20th Century Fox Televisionin, Fox 21 Television Studion, FX Productionin ja FNG Globalin sarjakirjastoihin.
Yhteistyön myötä Viaplay vahvistaa ainutlaatuista tarjontaansa olemalla Pohjoismaiden Fox+ video-on-demand palvelun uusi koti. Koko FOX+:n sisältö tulee saataville Viaplayhin heti lineaarikanavien jakelun jälkeen.

Vuoden 2017 aikana Viaplayn käyttäjillä on mahdollisuus nauttia sellaisten hittisarjojen kaikista kausista kuten Pako (Prison Break), Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother), Glee, Ally McBeal sekä uusien menestyssarjojen kuten American Dad!, Bones, Family Guy sekä The Last Man on Earth aikaisemmista tuotantokausista.
– On todella mahtavaa, että FNG valitsi Viaplayn FOX+:n jakelijakseen Pohjoismaissa ja että me saamme lisää upeaa palveluumme mm. sellaisista klassikkosarjoista kuten Ensisilmäyksellä ja Family Guy. Yli 92% Viaplayn sarjoista on nyt saatavilla myös offline-toiminnolla, joten Viaplayssä on nyt eniten sarjoja koko Pohjoismaissa, mukaan lukien kaikki lastenohjelmat, Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlén kertoo.
FOX+ sarjat Viaplayssä
Saatavilla heti:
Wayward Pines
X-Files
Minority Report
Scream Queens
Rosewood
Bastard Executioner
The Grinder
Bones
Empire
Graceland
American Dad!
Bob’s Burger
Family Guy
24
Buffy, Vampyyrintappaja
Glee
Lie to Me
X-Files
Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother)
Tulossa vuoden 2017 aikana:
Outcast
11.22.63
Da Vinci’s Demons
Legion
Atlanta
24 Legacy
A.P.B
Chance
Son of Zorn
Speechless
Making History
Damien
Complications
Second Chance
Bordertown
Baskets
Salem
Fresh off the Boat
Elämää Philadelphiassa (It’s always sunny in Philadelphia)
Last man on earth
Miehen paikka (Last Man Standing)
Ally McBeal
Burn Notice
Dollhouse
Pako (Prison Break)
Kovat kaulassa (White Collar)
Futurama
Kovan onnen kundi (My Name is Earl)