Varatuille tarkoitetun treffisivuston Victoria Milanin Ruotsin maajohtaja Dominika Peczynski vieraili perjantaina Suomessa tapaamassa kollegaansa Susanna Ingerttilää. Maajohtajat pysähtyivät hetkeksi keskustelemaan suomalaisten ja ruotsalaisten eroista uskottomuusbisneksessä.
Suomessa perjantaina vieraillut Victoria Milanin maajohtataja Dominika Peczynski matkasi tapaamaan suomalaista kollegansa. Isäntämaan maajohtaja Susanna Ingerttilä ja muun muassa Army of Lovers -yhtyeen laulajana sekä Playboy-mallina tunnettu Peczynski miettivät muun muassa, miten Suomen ja Ruotsin uskottomat eroavat toisistaan.
”Minusta tuntuu, että suomalaisissa parisuhteissa puhutaan liian vähän. Suomessa ihmiset etsivät aidosti omasta ihmissuhteestaan puuttunutta läheisyyttä, mutta Ruotsissa asiakkaamme ovat enemmän jännityksen perässä. Ruotsissa keskustellaan huomattavasti enemmän moraaliin liittyvistä kysymyksistä, mutta tuntuu, että täällä aihe on enemmän tabu”, Victoria Milanin Ruotsin maajohtaja Dominika Peczynski miettii.
Ruotsin keskustelevampi kulttuuri ei ole vieras myöskään Susanna Ingerttilälle. Hänen mielestään Suomessa turvaudutaan uskottomuuteen liittyvissä kysymyksissä enemmän vaikenemiseen juuri Peczynski mainitsemista syistä johtuen. Asioista on vaikea puhua, vaikka ne hyppisivätkin silmille.
”Elän itse onnellisessa parisuhteessa, joten moraalisten kysymysten pyörittely tuntuu etäiseltä. Dominika on varmasti oikeassa siinä, että Suomessa pettäminen on aina seurausta jostakin, mutta Ruotsissa se on useimmiten vain lisäjännitystä yksilön henkilökohtaiseen elämään”, treffisivuston Suomen maajohtaja Susanne Ingerttilä miettii.
Peczynski on tarkkana puhuttaessa miesten ja naisten välisistä eroista uskottomuuden suhteen. Hänen mukaansa ihmiset pettävät sukupuolestaan riippumatta yhtä paljon. Ero on sukupuolien välillä lähinnä psykologinen; miehet suhtautuvat kumppaninsa pettämiseen huomattavasti vakavammin. Tärkeintä molempien maajohtajien mielestä on se, ettei omaa kumppania satuteta.
”Olen pettänyt jokaista aikaisempaa poikaystävääni jäämättä kiinni. Elän nyt parisuhteessa, jossa ei ole tarvetta pettämiselle, mutta en allekirjoita ollenkaan sitä väitettä, että kaikki uskottomuus paljastuu ennen pitkää. Se ei pidä paikkaansa ainakaan omalla kohdallani. Pettäjä tekee aina kaikkensa suojellakseen kumppaniaan totuudelta. Tärkeintä meille on, ettei ketään loukata”, Peczynski päättää.