Cincinnatissa Yhdysvalloissa asuva viiden lapsen äiti Nannette Hammond haluaa niin kiihkeästi näyttää tosielämän Barbie-nukelta, että on käyttänyt noin 440 000 euroa erilaisiin kauneusleikkauksiin, jotta voisi elää unelmaansa.

Kuva, jonka Nannette Hammond (@nannette_hammond) julkaisi


42-vuotias perheenäiti on aina ihaillut Barbie-nukkeja ja halusi muuttua sellaiseksi itsekin. Nannettelle on tehty mm. kolme rintojen suurennusleikkausta ja nyt hänen kuppikokonsa on 28H. Tosielämän nukeksi muuttumiseen on tarvittu myös botoxia, huulitäytteitä, meikkitatuointeja, ripsien pidennyksiä, hiusten vaalennuksia ja pidennyksiä, keinokynsiä ja tekorusketusta, sekä upporikas aviomies. Lisäksi Nannette treenaa ahkerasti pitääkseen vyötärönsä 18-tuumaisena.


Alunperin Nannettella oli ruskeat hiukset. Hän aloitti kauneusleikkaukset 21-vuotiaana ja aikoo näyttää Barbie-nukelta ainakin 70-vuotiaaksi asti. Kotirouvan perheeseen kuuluvat aviomies Dave (47) sekä lapset Hannah (16), Giovanni (15), Sophia (12), Alex (10) ja Antonio (5). Lapset käyvät yksityskoulua.


Uhkea Nannette julkaisee ahkerasti kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Kuvaajina toimivat hänen miehensä ja lapset, joiden mielestä hän näyttää upealta.
– Tältä näyttäminen on jokaisen pennin arvoista. Olen onnellinen ja tunnen olevani turvassa. Haluan ikääntyä kauniisti ja kun tulee kasvojenkohotuksen aika, en tule epäröimään hetkeäkään, Nannette kertoo Daily Mailille.
Ajoittain hyvinkin rohkeita kuvia julkaisevalla kotirouvalla on raha-asiat kunnossa, sillä perhe asuu valtavassa talossa. Heillä on useita autoja, mm. 3 Nannettelle kustomoitua Barbie-autoa (mukaanlukien pinkki porsche), sekä kaksi yksityislentokonetta. Satumaisista rikkauksista huolimatta, Nannette sanoaa siivoavansa itse koko talon ja kokkaavansa kaikki perheen ruoat.


Nannette ei välitä ulkonäköönsä kohdistuvasta kritiikistä.
– Muut saavat sanoa ja ajatella mitä haluavat. Mieheni ja lapseni ovat minulle tärkeintä. Perheeni rakastaa minua vaikka näyttäisin miltä – ja vain sillä on minulle merkitystä. Olen viiden lapsen äiti ja näytän Barbielta. Elämä ei voisi olla parempaa, Nannette sanoo.
Lähde: Daily Mail
Artikkelikuva: Nannette Hammondin Instagram-tili