Entinen Miss Suomi ja juontaja Viivi Pumpanen on toiminut jo neljän vuoden ajan MTV3-kanavan Posse-ohjelman juontajana.

– Tämä on minulle kuudes kausi! Possea tuottava Rabbit Films -tuotantoyhtiö ja koko tiimi tuntuu kodilta. Olemme tehneet vuosia töitä yhdessä, joten olemme kiteytyneet yhteen ja meistä on tullut todella hyviä ystäviä. Olemme enemmän kuin työkavereita, jonka takia joka kauden jälkeen odotan jo uuden kauden alkamista, Viivi Pumpanen kertoo Metropolille.

Kuva: Petri Voutilainen

Viivi kertoo, että hänellä on tapana vetäytyä omiin oloihin ennen suoria lähetyksiä.

– Jokainen meistä vetäytyy omiin oloihin keskittymään ja miettimään, mitä lähetyksessä tapahtuu. Vaikka olemme supliikkeja ja älämölö-porukka, niin me halutaan olla myös hiljaa. Se on näkyvin seikka, mitä katsojat eivät näe.

– Jarppi pyörii ympyrää ja puhuu itsekseen. Se on hauskan näköistä ja moni luulee, että Jarppi puhuu heille, mutta hän käy ainoastaan tekstejä läpi oman pään sisällä. Me kaikki kertaamme juontoja omalla tavallamme.

Yksi Possen suosituimmista osioista on ollut Suihkuralli, jota ei kuitenkaan ole enää hetkeen nähty ohjelmassa. Kyseisessä osiossa posselaiset ja julkkikset yrittävät päästä tuntematommien ihmisten luokse suihkuun.

– Se jäi hetkellisestä pois. Haluamme koko ajan kehittyä ja tuoda uutta sisältöä ohjelmaan. Suihkurallin tekeminen oli supermielenkiintoista ja hauskaa. Parasta on ihmisten heittäytyminen ja reaktiot. Onhan se vähän outoa, että ryntäämme ovelta ovelle litimärkinä. Moni ei ole myöskään päästänyt meitä kotiinsa. Täytyy ymmärtää, että on monia, jotka eivät halua omaa kotiaan televisioon.

En viihdy yöelämässä

Nurmijärvellä asuva Viivi ei ole koskaan paistatellut seurapiirikekkereillä.

– En ole koskaan ollut kova juhlimaan Helsingin yöelämässä! Olen aina ollut se tylsä tyyppi, sillä minulla on sen verran paljon harrastuksia ja muuta tekemistä. Minulla ei ole yksinkertaisesti vain aikaa juhlimiselle.

– Asun maalla ja minusta on kiva käydä Helsingissä töissä ja kavereiden kanssa syömässä. Elämäni pyörii pitkälti töiden, harrastusten ja koiran ympärillä. Töiden jälkeen kiiruhdan usein kotiin lenkittämään ja pissattamaan koirani.

Lue myös:

Duudsoneiden Jarppi yllättää Kuutamolla-totuudellaan: Olen antanut ruusun Brad Pittille!

Ex-missi ajautuu aina otsikoihin, kun Duudsoneiden HP julkaisee alastonkuvia: ”Olemme nauraneet, että tässä on toistuva kaava”