Changen syksyn 2012 alusasutrendit inspiroituvat 70-luvun vintage-tyylistä, itämaisesta eleganssista ja Liisa Ihmemaassa -sadun mystiikasta. Syksyn alusasumuodin kulmakivinä ovat käytännöllinen yhdisteltävyys, klassinen glamour sekä ripaus tyttömäistä leikkisyyttä. Väripaletissa hehkuvat intensiiviset tummat sävyt kirkkaampaan värimaailmaan yhdistettynä. Change-konsepti on tunnettu laajasta koko- ja mallivalikoimasta sekä asiantuntevasta palvelusta. Suomeen on avattu tähän mennessä 20 Change-liikettä ympäri maata.
Klassiset kuosit ovat varma valinta
Changen syksyn alusasut ovat helposti yhdisteltävissä keskenään, kun tumman suklaan, ruusunpunaisen ja harmaan eri sävyt sointuvat kauniisti yhteen. Klassinen kukonaskelkuosi, ruusuköynnöskuvioinnit ja pitsisomisteet tuovat syksyn mallistoon naisellisen ilmeen. Changen malliston vahvuutena on laaja malli- ja kokovalikoima. Liivejä on saatavana muun muassa balconette-, kokokuppi-, puolikuppi-, ja topattuina malleina. Alushousuissa on saatavana muun muassa string-, hipster-, tai-, sekä string-hipster -malleja. Kuppikoot ovat saatavana A:sta K‐kuppiin saakka.

Pitsit ja imartelevat leikkaukset viettelevät
Changen syksyn alusasutrendeissä korostuu vahvasti myös 70-luvun dramaattisen viettelevä vintage-tyyli. Pitsibrodeeraukset, imartelevat leikkaukset ja läpikuultavilla materiaaleilla leikittely luovat upeita alusasukokonaisuuksia erityisiin hetkiin.
Suloisten kuvioiden ja vahvojen värien leikki
Changen syksyn 2012 tyttömäisin trendi on saanut vaikutteensa Liisa Ihmemassa -sadun fantasiamaailmasta. Alusasuissa on käytetty sekä suloisia ja tyttömäisiä kuviointeja että vahvoja värejä, kuten tummaa luumua, graniitin harmaata ja fuksian punaista. Mukana on myös trendikkäitä leopardikuosein, kukkaprintein ja pilkuin koristeltuja malleja.