sipolaViime vuoden Voice of Finland- voittaja on kadonnut julkisuudesta, ja nyt hän ärhentelee siitä, että Iltalehti on huomannut asian.
Iltalehti kirjoittaa – aivan aiheellisesti musiikkiformaattia kritisoiden – ettei Mikko Sipolaa ole näkynyt ja kuulunut, eikä hän ole ollut mukana myöskään eilen päättyneellä VoF:in toisella tuotantokaudella. Tämä on ihme sinänsä, sillä Jesse Kaikuranta ei voittanut viime vuonna, mutta sai silti esiintymisaikaa ohjelmassa.
Ohjelmaa tuottaneesta yhtiöstä on kommentoitu Mikon olleen kyllä katsomossa.
Great!
Ja että hänellä on ollut levyntekokiireitä ja jotain.
Mikko Sipola on nyt raivostunut asiasta. Hän ei ole mielestään kadonnut minnekään. Ja hänen mielestään Solarin (tuotantoyhtiön) tiedottajan asiana ei ole kommentoida hänen asioitaan. Sodan aineksia!
-Nyt alkaa ottaa kunnolla päähän! Enhän mä mihinkään ole kadonnut. Ja se että nyt joku muu puhuu mun puolesta ja kertoo mun levytilanteesta. Mitä vittua? Eikö se ole mun tiedottajan hommaa, tai mun, perkele, Mikko toteaa.
Mikon kohdalla toteutuu valitettavasti nykypäivän laulukilpailujen totuus. Ei voittajuudella ole höykäsen pölähtämän merkitystä. Todelliset voittajat tulevat kakkos-, kolmos- tai ei miltään sijalta. Lähtökohtaisesti kaikki talenttiohjelmat ovat nykyisin vain tv-viihdettä.