Voita hotelli- ja lippupaketti – keikalla Egotrippi!

13.4. Tikkurilassa nautitaan livenä suuri määrä suomalaisen pop-musiikin klassikoita, kuten ”Älä koskaan ikinä”, ”Matkustaja”, ”Koivuniemen herra”, ”Posteljooni” ja ”Unihiekkaa”. Haluatko päästä kaverisi kanssa ilmaiseksi katsomaan upean paluun tehnyttä hittibändi Egotrippiä? Lisäksi saatte yöksi hotellipaketin, mutta vain jos tykkäät Metropolista Facebookissa.
Metropoli.net arpoo Facebook-tykkääjiensä kesken kahden hengen lippu- ja hotellipaketin, johon sisältyy Egotripin keikka Tikkurilassa, Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen ja aamiainen samassa hotellissa.

Edellisen arvonnan voittaja on Liisa Risto, joka pääsee perjantaina ystävänsä kanssa katsomaan toista paluun tehnyttä hittibändiä, Neljää Ruusua.
Kilpailun arvonta on poikkeuksellisesti maanantaina 10.4. ja keikalla torstaina 13.4. Egotrippi! Hotelliyöpyminen 13.4.-14.4.2017.
Voit voittaa vain tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta, joten nyt kiireen vilkkaa Facebookiin tykkäämään Metropolista! Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!