KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Oikein vastanneiden kesken arvottiin PlayStation 4 -konsoli ja Uncharted: The Nathan Drake Collection -pelipaketti. Paketin voittaja on Simo H., Seinäjoki. Onnea Simo!
PlayStation 4 on suunniteltu pelaajan ehdoilla. Se tarjoaa huipputehojen, näyttävän grafiikan ja viihdepalvelujen lisäksi kattavan pelivalikoiman sekä huipputason hittipelejä että innovatiivisia indiehelmiä. Voit myös jakaa tärkeimmät pelihetkesi suoraan sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa tai striimata livenä Twitchissä ja Ustreamissa. PS Plus -jäsenyys tarjoaa käyttöösi palvelut, joilla pidät entistäkin paremmin yhteyttä ystäviisi, jaat sisältöä ja haastat pelaajia verkkomoninpelissä ympäri maailman.
Uncharted: The Nathan Drake Collection kokoaa arvostetun Uncharted-pelisarjan ensimmäistä kertaa yksiin kansiin, kokonaan PS4:lle remasteroituna. Kokoelma sisältää seuraavat pelit: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ja Uncharted 3: Drake’s Deception. Päivitetty klassikkopeli on saatavilla yksinoikeudella vain PlayStation 4 -konsolilla.
Nappaa siis itsellesi tämän päivän tehokkain pelikonsoli ja lähde Nathan Draken matkaan Uncharted: The Nathan Drake Collection -pelissä, joka vie sinut kohti tarunhohtoisia ja eksoottisia kohteita ympäri maailman. Astu maailman parhaimman aarteenmetsästäjän saappaisiin, vaella aavikolla ja suunnista viidakossa löytääksesi aarrekätköt ennen armottomia vihollisjoukkoja. Luvassa on koukuttavia juonenkäänteitä sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, jotka hakevat vertaistaan elokuvamaailman toimintakohtauksista.
Katso tästä huikean pelikokoelman upea esittelyvideo!

Tsekkaa alta tyylikäs esittely PlayStation 4 -konsolin kuumottavasta pelivalikoimasta!

Arvontaan osallistuivat kaikki, jotka täyttivät yhteystietonsa kaavakkeeseen ja vastasivat molempiin kysymyksiin oikein. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse.
Kilpailun järjestivät yhteistyössä Metropoli.net ja PlayStation.