Martina Aitolehti on tunnettu moniosaaja, joka on paistatellut Suomen julkisuudessa jo yli 10 vuotta. Hän ponnahti koko Suomen tietoisuuteen vuonna 2004 kohulööppien saattelemana, kun hän paljastui jalkapalloilija Alexei Eremenko Juniorin salarakkaaksi. Kohun jälkeen Martina teki paljon töitä päästäkseen eroon salarakas-leimastaan. Päättäväisyys palkittiin ja leima alkoi vähitellen unohtua, kun Martina esiintyi lukuisissa reality-sarjoissa ja loi nimeä muilla ansioillaan.
Omasta avioelämästään Esko Eerikäisen kanssa kertovan sarjan lisäksi Martina muun muassa voitti vuonna 2008 Suomen pelkokerroin -ohjelmassa 10 000 euroa ja oli vuonna 2013 mukana Splash!-uimahyppykilpailussa, jonka hän myös voitti, vieläpä ylivoimaisesti.
Viime syksynä Martina luotsasi Jim-kanavalla esitettyä Martina ja hengenpelastajat -sarjaa, jonka toisesta tuotantokaudesta jo huhuillaan.
Martina on tottunut voittamaan televisiokilpailuissa, mutta miten käy tänä iltana, kun hänen vastaansa asettuvat näyttelijä Manuela Bosco ja CMX-luotsi A.W. Yrjänä MasterChef VIP -ohjelmassa, josta vain yksi pääsee jatkoon?
Martina on jo aloittanut hypetyksen julkaisemalla Instagramissa alla näkyvät maistiaiset illan ohjelmasta, joka alkaa Nelosella klo 20.00.