Keväällä startanneen Nintendo 3DS -esittelykiertueen yhteydessä Amo etsi Suomen parasta Wiitä pelaavaa perhettä. Vauhdikkaisiin koko perheen Wii SM -osakilpailuihin osallistui ympäri Suomea yli 500 perhettä, joista parhaimmat pääsevät nyt mittelemään todellisesta voitosta – yhteisestä matkasta Kalifornian Disneylandiin. Wii SM -kiertue huipentuu Kampin kauppakeskuksessa pelattavassa finaalissa lauantaina 26.11. klo 13-17 . Tapahtuma alkaa klo 11.
Wii SM -finaalissa kisataan osakilpailuista tutuilla koko perheen Wii-peleillä. Ensimmäisenä vauhtiin päästään Suomen myydyimmällä Mario-pelillä, Mario Kart Wii -ajopelillä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tästä kisalajista tule puuttumaan. Kun kisajännitys on purkautunut kart-radalle, pääsevät finalistit testaamaan koripallotaitojaan Wii Sports Resort -pelin parissa. Loppuhuipennuksena nähdään tiukkaakin tiukempi Wii Fit Plus -pelin hularenkaan pyörityskisa. Tässä lajissa ei yleisökään jää kylmäksi, sillä sen verran vauhdikkaasti finalistien lanteet pyörivät. Ja mikä parasta, yksittäinen suoritus ei palkintopallille riitä, vaan finalistitiimin yhteistulos ratkaisee mestaruuden. Wii SM -tittelin voittanut perhe pääsee ansaitulle palkintomatkalle jatkamaan yhteistä hauskanpitoa Kalifornian Disneylandiin . Lisäksi jokainen finalistiperhe palkitaan tuotepalkinnoilla.
Kuten niin monessa urheilulajissa, niin myös Wii SM- kisassa tärkeintä on osallistuminen ja ilo omasta hyvästä suorituksesta. Näin osakilpailun jälkeen kuvaili tuntojaan Monica Jägermalm, loppukilpailuun päässeen finalistiperheen äiti:
”Kerrankin koin, että lapset olivat tosiaan minusta ylpeitä. Se oli mahtava tunne. Toki tunnen jatkuvasti olevani rakastettu ja lapset kehuvat muita taitojani, mutta nyt koin heidän olleen minusta tosi ylpeitä. Vaikkemme mitään muuta voittaisi, niin olen palkintoni jo saanut. Lämpimät kiitokset hienosta kisasta. Se on tuonut paljon hyvää mieltä.”
Wii SM -kisojen yhteydessä yleisöllä on myös loistava tilaisuus käydä kokeilemassa Nintendon loppuvuoden uutuuspelejä Wiillä ja Nintendo 3DS:llä. Tapahtuma alkaa klo 11 uutuuspelien esittelyllä. Pelattavana on koko perheen yhteinen urheilullinen pelikokoelma Go Vacation, jossa yhdistyy 50 eri lajin voimin Wiin urheilullinen ja yhdessä pelattava hauskanpito. Kirby’s Adventure Wii on värikäs tasoloikkapeli, josta koko perhe voi nauttia yhdessä. Ensimmäinen nelinpelattava Kirby-peli koukuttaa myös paljon pelaavat Nintendo-tasoloikkapelaajat. Mario ja Sonic matkaavat puolestaan kohti Lontoon vuoden 2012 kesäolympialaisia Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games -pelissä. Marion kolmiulotteisia seikkailuja on luvassa uudessa Super Mario 3D Land -tasoloikkapelissä, jossa pelaajalla on käytössään sekä täysin uusia että jo klassikoksi muodostuneita Mario-kykyjä.
Lisäksi laajalle Pokémon-fanikunnalle tarjotaan oma ohjelmanumero Wii SM -kisa-alueella. Pokémon-fanit voivat ladata harvinaisen Darkrai-Pokémonin omaan Pokémon Black tai Pokémon White -peliinsä. Kampin kauppakeskus tarjoaa nähtävää ja pelattavaa koko perheelle lauantaina 26. marraskuuta.