26 asiaa, jotka olet aina halunnut tietää miehen elimestä

Oletko koskaan pohtinut, mitä tapahtuu, kun miehen sukuelimeen ruiskutetaan kokaiinia, tai kuka omistaa Napoleonin sukukalleuden? Nyt sinulla on tilaisuus oppia.
1. Kreikkalaisten patsaiden sukuelimet olivat tarkoituksella pieniä, sillä kreikkalaiset yhdistivät pienet vehkeet kohtuuteen.
2. Maailmassa on arviolta 600-700 miestä, joilla on yhden sijaan kaksi penistä. Tilaa kutsutaan difalliaksi.
3. Erässä kung-fun muodossa miehiä opetetaan nostamaan painoja sukukalleuksillaan ja saamaan kovia iskuja penikseensä.
4. Suomessakin tavattavat pitkäjalkaiset vaaksiaishämähäkit eivät ole oikeasti hämähäkkejä, sillä varsinaisista hämähäkeistä poiketen niillä on penis. Muut hämähäkkilajit siirtävät sperman epäsuorin menetelmin.
5. Antiikin roomalaiset koristelivat talonsa ”fascinuksilla”, jotka ovat käytännössä penistoteemeja. Jopa lapset käyttivät peniskaulakoruja, jotka edustivat jumalaista hedelmällisyyttä.
6. Roomalaiset myös järjestivät falloskulkueita osana Liberalia-juhlia, joissa juhlittiin nuorten poikien aikuistumista. Suuren peniksen kantamisen ympäri maata oli tarkoitus suojella satoa ja estää tauteja.
7. Urosmehiläinen kuolee ejakuloituaan.
8. Napoleonin penis kuului urologi John Lattimerille, joka osti sen vuona 1977. Hän testamenttasi Ranskan keisarin peniksen tyttärelleen, jonka hallussa se on nykyään.
9. Egyptin faarao Tutankhamonilla oli ilmeisesti erektio, kun hänet muumioitiin.
10. Egyptiläiset yrittivät keksiä luovia ehkäisykeinoja laittamalla penikseen erikoisia keitoksia, kuten sipulimehua, hunajaa ja aasinmaidossa marinoituja hyönteisiä.
11. Vuonna 1988 eräs mies ruiskutti penikseensä kokaiinia kuvitellen sen lisäävän seksuaalista nautintoaan. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan lääkäreiden oli amputoitava miehen molemmat jalat, yhdeksän sormea ja hänen peniksensä.
12. Yhdysvaltojen 29. presidentillä Warren G. Hardingilla oli tapana kirjoittaa rakastajattarelleen kirjeitä, joissa hän kutsui penistään Jerryksi.
13. Presidentti Lyndon B. Johnson puolestaan nimesi peniksensä Jumboksi, ja hänen kerrotaan  esitelleen sitä usein henkilökunnalleen.
14. Uroselefanteilla on niin suuri penis, että ne voivat huitoa sillä hyönteisiä, raapia vatsaansa ja käyttää sitä tasapainonsa tukemiseen.
15. Tohtori J.H. Kellogg puhui ympärileikkauksen puolesta, sillä uskoi sen tukahduttavan seksuaaliviettiä. Hän uskoi, että jos operaatio tehtiin nuorelle pojalle ilman puudutusta, tämä yhdistäisi jatkossa masturboinnin kipuun.
16. Vetoketjut aiheuttavat lukuisia penisvammoja joka vuosi.
17. Islannissa on fallologinen museo, jossa on yli 280 penistä. Mukana kokoelmassa on myös ihmisten peniksiä, joiden kerrotaan olleen lahjoituksia.
18. Suurin peniksen koko suhteessa kehoon on siimajalkaisilla, jotka ovat meressä eläviä äyriäisiä. Niiden penis voi kasvaa jopa kymmenenkertaiseksi kehoon nähden.
19. Vuonna 2011 julkaistun tutkimuksen mukaan ihmisillä, joiden etusormi on lyhyempi kuin nimetön, on yleensä isompi penis.
20. Venäjän keisarinna Katariina II Suurella oli lukuisia peniksillä koristeltuja huonekaluja.
21. Näyttelijä Channing Tatum poltti vahingossa peniksensä pään kuumalla vedellä elokuvan Kotka kuvauksissa.
22. ”Penis captivus” on harvinainen tila, jossa miehen penis jää yhdynnässä jumiin vaginaan, jonka lihakset supistelevat tavallista voimakkaammin.
23. Monilla nisäkkäillä on penisluu, toisin kuin ihmisillä.
24. Herakles-patsaan penis varastettiin niin usein ranskalaisesta museosta, että taiteilijat loivat patsaalle irrotettavan peniksen.
25. Vuonna 2015 tehdyn tutkimuksen mukaan keskimääräinen peniksen pituus on rentona noin 9 senttimetriä ja erektiossa noin 13 senttimetriä.
26. Teelusikallinen siemennestettä sisältää noin 5-7 kaloria.
Lähde: Buzzfeed