5 syytä, mikä miksi nainen ei halua antaa miehelle suuseksiä

Suuseksi on jotain sellaista, mitä lähes jokainen mies haluaa saada, mutta moni nainen ei välttämättä halua antaa. Mistä naisten haluttomuus suuseksiin johtuu?

Eräässä tutkimuksessa todettiin, että nuorempina naiset antavat useammin suuseksiä miehelleen kuin vanhemmiten. Naisten kiinnostus oraalinautinnon antamiseen alkaa vähentyä yleensä noin kolmikymppisenä. Miehet ihmettelevät puolisonsa haluttomuutta oraaliseksiin, mutta eivät tajua, että suurin syy voikin löytyä heistä itsestään.

Alle on listattu 5 miehen tekemää virhettä, jotka saavat naiset karttamaan suuseksiä. Nämä neuvot huomioimalla moni mies voi päästä jälleen nauttimaan jostain, mistä on vuosien vieriessä saanut enää vain haaveilla.

Mies, älä tee näitä virheitä, jos haluat suuseksiä!

1. Tartut hänen päästään kiinni

– ”Kun mies yrittää liikuttaa päätäni” on yleisin valitus, jonka kuulen naisilta oraaliseksistä, sanoo seksitohtori ja kirjailija Ava Cadell.
Vaikka pornossa miehet monesti ottavat naisen päästä kiinni, useimmat naiset eivät halua, että heidän päätään veivataan edestakaisin. Cadell neuvoo, että päähän tarttumisen sijaan miehen kannattaa kehua naista siitä, miten taitava hän on antamaan suuseksiä ja miten kauniilta hän näyttää tehdessään sitä.

2. Et anna ennakkovaroitusta

Harva nainen nauttii yllätyslastista, joka singahtaa suoraan hänen kurkkunsa perukoille.

– On kohteliasta kysyä naiselta haluaako hän niellä, vai pitäisikö häntä varoittaa ennen siemensyöksyä, Cadell sanoo.

– Voit esimerkiksi kysyä, saisitko laueta johonkin muuhun kohtaan hänen vartaloaan kuin suuhun tai kasvoille.

3. Et tee vastapalvelua

Monet miehet kuvittelevat, että heillä on oikeus saada suuseksiä ilman vastapalvelusta.

– Tämä on väärin. Jos et tee hänelle sitä mitä häneltä haluat, turha kuvitella että hänkään niin tekisi, Cadell huomauttaa.

4. Et ajele paikkojasi

Häpykarvat keräävät helposti epämiellyttäviä tuoksuja. Tuuhea häpykarvoitus ei muutenkaan näytä kovin houkuttelevalta kummallakaan sukupuolella.

– Pieni trimmaus tai karvojen poisto sekä näyttää että tuoksuu paremmalta naisen näkökulmasta, Cadell sanoo.

5. Sinulla kestää liian kauan

Jos sinulta kestää 10 minuuttia saada orgasmi oraaliseksistä, kumppanisi voi alkaa karttaa näitä maratonsessioita. Enemmän esileikkiä ennen suuseksiä voi auttaa miestä laukeamaan nopeammin.

– Tai jos hän on puuhastellut siellä alhaalla jo pitkään, suo hänelle tauko masturboimalla itse, tai vaikka pyytämällä saada katsoa, kun hän tyydyttää itseään, Cadell neuvoo.

Lähde: Men’s Health

Kuva: Pixabay

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!