TÄNÄÄN ON TILIPÄIVÄ

Kun avaat pelitilin tänään, saat seuraavat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

5 syytä miksi seksiä kannattaa harrastaa enemmän talvella!

Ihmisten mielialat muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja samoin käy myös seksin kanssa. Voisi ajatella, että kesällä ollaan innostuneimpia seksin suhteen, mutta itse asiassa asiantuntijoiden mukaan pariskunnat harrastavatkin seksiä eniten talvella.

Psykoterapeutti Kelley Kitley kertoo, että talvella pariskunnilla on vähemmän häiriötekijöitä ja he viettävät muutenkin enemmän aikaa keskenään. Näin ollen seksinkin harrastaminen lisääntyy.

Jos kumppani ei lämpene seksiehdotuksillesi, voit kertoa hänelle yllä mainitut faktat ja muistuttaa, että seksin harrastamisesta talvella on lukuisia terveydellisiä hyötyjä. Alle on listattu viisi kiistatonta etua seksipuuhille talviaikaan.

1. Seksi vapauttaa endorfiineja

Seksi on liikuntaa ja se vapauttaa endorfiineja, jotka saavat sinulle hyvän olon. Seksi myös edistää suhteen laatua ja tuo apua talven pimeyteen vähentämällä masennusta!

2. Seksi parantaa vastustuskykyä

Ehkäiset talviflunssaa tehokkaasti harrastamalla seksiä! Vaikka orgasmi ei korvaa esimerkiksi flunssalääkkeitä, se kohentaa kehon vastustuskykyä. Erään tutkimuksen mukaan syljen flunssaa ehkäisevän vasta-aineen tasot ovat huomattavasti korkeammat niillä, jotka harrastavat seksiä 1-2 kertaa viikossa verrattuna niihin, jotka sekstailevat vähemmän kuin kerran viikossa tai eivät ollenkaan.

3. Seksi vähentää stressiä

Stressin vähentäjänä seksi ei tietenkään ole riippuvainen vuodenajasta, mutta talvella sille on enemmän tarvetta, kun monien stressitasot tuppaavat nousemaan. Tutkimukset osoittavat, että seksi rentouttaa hermostoa ja hengityselimistöä. Pitäkää siis toisenne lämpiminä talvella!

4. Seksi edistää unta

Kun ilma on kuivaa talvella, saatat herätä kurkkukipuun tai nuhaan. Orgasmi ennen nukkumaan menoa edistää unta, sillä sen vapauttamat aineet saavat sinut rennoksi ja uneliaaksi!

5. Miehet kiihottuvat enemmän talvella

Miehillä on taipumus haluta seksiä enemmän juuri talvikuukausina. Kelley Kitleyn mukaan talvella on näkyvissä vähemmän paljasta ihoa kuin kesällä, joten miehet ovat innoissaan näkemään, mitä vaatteiden alta paljastuu.

Eli sitten ei muuta kuin petihommiin!

Lähde: POPSUGAR

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia