5 vaihetta, jotka jätetty nainen käy läpi eron jälkeen

Ero!

Miehesi päätti jostain syystä jättää sinut. Voimme vain toivoa, että tämä tapahtui kasvotusten eikä tekstarilla, Facebook-viestillä, tai pahimmassa tapauksessa muistilapulla, niin kuin Sinkkuelämää-sarjassa kävi Carrielle.

Älä huoli, sillä hyvin monet joutuvat jossain vaiheessa kokemaan saman, ja he myös joutuvat käymään läpi tietyt samat vaiheet. Vasta niiden jälkeen voit lakata miettimästä pakkomielteisesti, oliko eron syynä taipumuksesi kuolata ja kuorsata unissasi.

Tässä  tuskalliset, nolot, lihottavat ja lopulta voimaannuttavat viisi vaihetta, jotka jätetty nainen käy läpi eron jälkeen.

1. Totaaliromahdus

Tieto iskee vasten kasvojasi juuri silloin, kun sitä vähiten odotat. Esität miehelle kaiken olevan ok, kunnes jäät yksin suljettujen ovien taakse. ”Ben ja Jerry” ovat ainoat miehet, joita haluat nähdä tällä hetkellä, ja romanttisten komedioiden katsomisella on kaksi tarkoitusta: Saada sinut rypemään itsesäälissä tai antaa kohde kasvavalle vihallesi.

2. Laastarisuhde

On aika lähteä baariin iskemään mies, ja hän on jompikumpi seuraavista: Tuttu kaveri, jonka tiedät lähtevän mukaasi helposti, ja josta olet aina halunnut ottaa enemmän selvää, tai tuntematon lihaskimppu, jonka ainoa tarkoitus on pönkittää pirstaloitunutta itsetuntoasi.

3. Stalkkaus netissä

Mitä, kehtaakin lähteä ”kauan kaivatulle sinkkulomalle jätkien kanssa”. Mitä, hänellä on jo uusi suhde? Selvä, muutkin osaavat pelata tätä peliä. Taidanpas lisäillä muutaman kuvan Facebookiin eilisen lihaskimpun kanssa.

4. Itsensä kokoaminen

Raivoamisen sijaan on fiksumpaa laittaa sekin energia timmimmän kropan hankkimiseen. Tunteet alkavat väistyä järkeilyn tieltä. Ainakin melkein. Sosiaalisen median tilisi täyttyvät sinua inspiroivista ja muista ärsyttävistä voimalauseista.

5. Voitto

Benin ja Jerryn jäätelöllä kerätyt kilot on sulatettu ja muutamaa tyyppiä deittailtu. Onnekkaimmat törmäävät vasta tässä vaiheessa eksäänsä ‒ parhaassa tapauksessa raikkaana ja huoliteltuna. Ei ole enää tarvetta esittää, paitsi muutamaa valkoista valhetta ei luonnollisestikaan lasketa.

Kuulostaako tutulta? Käykö kenties myös miehille näin? Katso videolta eron 5 eri vaihetta.

Lähde: Bustle

Kuva: YouTube / Bustle