Eläkeläisnainen kulutti koko omaisuutensa muuttaakseen ”toy boy” -miehensä luo Sri Lankaan – menetti kaiken

Diane De Zoysa, 60, myi kotinsa ja käytti kaikki säästönsä, yli 100 000 euroa muuttaakseen Sri Lankaan nuoren aviomiehensä, Priyanjana De Zoysan, 26, luokse.

Dianen tarkoituksena oli aloittaa uusi elämä nuoren aviomiehen kanssa, mutta toisin kävi. Noin vuosi Dianen pysyvän Sri Lankaan muuton jälkeen aviomies murhattiin, ja nyt hän on joutunut palaamaan kotimaahansa Skotlantiin tyhjin käsin.

Hän oli käyttänyt kaikki rahansa yhteisen talon rakentamiseen Sri Lankassa sekä minibussin hankkimiseen miehelleen.

Kuvakaappaus Daily Recordista.

Dianen mukaan Priyanjana murhattiin, koska miehen uudesta varallisuudesta oli saatu vihiä ja tätä yritettiin kiristää. Priyanjanan perhe ei antanut Dianen myydä rahoittamaansa taloa ja alkoi vaatia osuutta hänen eläkkeestään.

– En vain enää pystynyt olemaan siellä. Tunnen itseni tavallaan tyhmäksi, etten kunnellut perhettäni ja ystäviä, jotka sanoivat että oli vain kyse rahasta. Luulin, että hän oikeasti rakasti minua, mutta ilmiselvästi hän ei rakastanut, Diane kertoo Daily Recordille.

Dianen mukaan perhe piti häntä käytännössä vankina kahden vuoden ajan. Lisäksi hän sanoo löytäneensä edesmenneen miehensä papereista todisteita, että miehellä oli ollut salassa toinenkin vaimo.

Diane pääsi lopulta pakenemaan Priyanjanan perheeltä ja palasi Skotlantiin tyhjin käsin. Hän asuu toistaiseksi ystävänsä luona ja yrittää löytää töitä, koska sanoo ettei pärjää Skotlannissa pelkällä eläkkeellään.

Lähde ja kuvakaappaukset: Daily Record

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta