Ilotytön paljastus sai naiset raivon partaalle!

Metropoli.netin julkaisema helsinkiläisen prostituoidun ”Ilotyttö paljastaa” -blogi nostatti varsinaisen mekkalan, kun nimettömänä pysyttelevä ilotyttö kertoi miksi miehet hänen mielestään tulevat hänen asiakkaikseen.

Suorapuheinen prostituoitu kirjoitti: ”(Miehet) eivät saa enää samaa tyydytystä emäntänsä kanssa, joka on lihonut muodottomaksi mursuksi ja on muutenkin sängyssä lahnana. Myös se ettei tyypit anna miehilleen suuseksiä saa perheenisät käymään huorissa. Tämä on ihan fakta. Kuulen tästä joka päivä.”

Blogikirjoitus nostatti suuria tunteita ja kirvoitti kuumaa väittelyä aiheesta myös sosiaalisessa mediassa.

Blogin kommenteissa etenkin monet naispuoliset kommentoijat olivat suorastaan raivon partaalla, kun taas miespuoliset kommentoijat olivat yleensä ottaen sitä mieltä, että ilotyttö on oikeassa.

Alla muutamia esimerkkejä kommenteista.

Mies 1: ”Asiaa! Kerrankin jollakin oli munaa kertoa miten asiat on!”

Mies 2: ”Niin asiaa, niin asiaa…. :-)
Mutta aina kun tästä mainittee omalle muijalle, niin polvet
on ristissä pariviikkoa…. :-/”

Mies 3: ”…olisihan se ihanaa olla oikea perheenisä ja aviomies mutta kun ei tunnu kelpaavan… nyt sentään hetken saa tuntea itsensä rakastetuksi ja kuinka lämmin ja ihana toisen ihmisen kosketus on.”

Nainen 1: ”hah….yleensä se antaminen loppuu siihen kun mies haisee kaljalle ja paskalle, ota nyt siltä suihin sitte. Ja eihän se molo ees näy sieltä ison mahan takaa. Ei suominaisen tarvi antaa, mies voi ilman muuta mennä jonku horon luo koska norminaista se ei edes saa, ja pitäähän horonki elää. Mut suominainen saa sit ulkomailla ihan ilmatteeks.”

Nainen 2: ”Ne miehethän niitä pönäköitä läskejä lerpahtaneita tuntuu olevan! Tällä naisella ollu asiakkaana varmaan yhtäkään komeaa taikka hyväkuntoista miestä joilla olisi varaa valitella ettei naisilta saa taikka että oma eukko ei ole tarpeeksi nätti! Ei komean taikka seksuaalisesti miellyttävän miehen tartte mennä huorii ku sais muutenkin. Ja ennen kaikkea sais ihan omalta naiselta varmasti jos näkis vähän vaivaa tai olis edes jokseenkin tyydyttävä tai haluttava.”

Nainen 3: ”No jo on törkee huora! Anteeks vaan jos me ei kaikki haluta olla samanlaisia ja tahdotaan pitää valinnanvapaus ja helvetti oikeus välillä sanoa, että EI! Ja mitä tulee niihin 2 minuutinpano miehiin, ei ne nekään kaikki ole taivaanlahjoja naisille! Kehtaakin tollanen jäteastia neuvoa ja arvostella, koska mitään muuta ei tule ikinä olemaan, kuin JÄTEASTIA!”

(Kuvituskuva ei liity tapaukseen. Kuva: Pixabay)

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta