SADEPÄIVÄÄN TEKEMISTÄ ⛈

Ulkona taas sataa eikä mitään tekemistä? Aloita pelaaminen ja voita itsellesi kunnon kesälomakassa!

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Talleta 20€ ja saat 40€ pelirahaa!
3. Bonuksena kaupan päälle saat vielä 25 ilmaiskierrosta GLOW-peliin

Näin tekniikka auttaa sinua saamaan pettäjän kiinni!

Pettäminen on varmasti itsekkäin ja anteeksiantamattomin asia, jonka ihminen voi tehdä toiselle parisuhteessa ja useimmiten sillä on todella huonot seuraukset. Valitettavasti pettämistä tapahtuu edelleen, mutta kiitos tekniikan, pettäjän liikkeitä ja tekemisiä voidaan nyt seurata entistä helpommin.

Instagram, Facebook & Twitter

Nämä ovat sosiaalisen median yleisimmät sivustot, joissa puolisot sekä vanhemmat ja jopa isovanhemmat todennäköisesti myös ovat. Silti edelleen löytyy hölmöjä, jotka saattavat jakaa somessa asioita, mitä ei todellakaan pitäisi.

Venmo

Tällä sovelluksella voi maksaa toiselle takaisin vaikka illallisen. Palvelu näyttää myös maksut, jotka on lähetetty tai vastaanotettu, ellei ilmoituksia ole otettu pois päältä. Tämän avulla näkee kenen kanssa kumppani on mahdollisesti illallistanut.

Uber & Lyft

Näistä kuljetuspalveluista näkee kyydin ajan, matkan pituuden, reitin ja hinnan. Näin ollen on suhteellisen helppo seurata missä kukakin menee.

Netflix

Netflix näyttää tietoja katsotuista sarjoista ja elokuvista. Se esimerkiksi listaa viimeksi katsotut ohjelmat, joten tätä kannattaa pitää silmällä. Onko kumpani katsonut romantista elokuvaa mentyään viettämään iltaa ”poikien kanssa”?

Snapchat

Me kaikki jaamme aivan liikaa tietoa omasta elämästämme ja Snapchat on tässä puuhassa trendikkäin keino. Kannattaa katsoa minkälaisia kuvia ja videoita kumppani jakaa tähän palveluun.

FitBit

Tämä sovellus kertoo kuinka paljon olet liikkunut päivän aikana. Jos kumppani sanoo olleensa koko illan yksin sohvalla, sovelluksesta voi löytyä aivan toisenlaista tietoa. Tämä ei tietenkään tarkoita, että kumppani pettää, mutta pieni valkoinen valhe voi kertoa jostain isommasta.

Hashtagit

Ihmiset usein käyttävät hashtageja vaikkapa Instagram-kuvissaan. Kannattaa katsoa minkälaisia hashtageja kumppani käyttää tässäkin palvelussa.

iPhonen sijantipalvelu

Todella vainoharhaiset ihmiset voivat tämän avulla seurata toisen jokaista liikettä, vaikkakaan tämä ei todellakaan ole suositeltavaa toimintaa. Tekniikan avulla tämäkin kuitenkin on mahdollista.

Tekniikka sikseen, kommunikaatio on loppujen lopuksi suhteen ydin, joten on tärkeää, että molemmat parisuhteessa pystyvät luottamaan ja olemaan rehellisiä toisilleen!

Lähde: FHM

HELLEVAROITUS: LUNASTA BONUS JA VOITA KESÄLOMAKASSA
HELLEVAROITUS: LUNASTA BONUS JA VOITA KESÄLOMAKASSA