TÄNÄÄN ON TILIPÄIVÄ

Kun avaat pelitilin tänään, saat seuraavat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Miksi nainen pettää? Yllättävä totuus!

Naiset pettävät pääasiassa yhden asian takia. 

Naiset voivat pettää puolisoaan monista erilaisista syistä, kuten tylsistyminen, kosto tai uuden suhteen tuoma jännitys, mutta selkeästi yleisin syy naisen pettämiselle voi tulla monille melkoisena yllätyksenä.

Tutkimukset osoittavat, että miehet pettävät yleensä fyysisistä syistä. He eivät saa suhteessa enää tarpeeksi seksiä, tai ovat seksuaalisesti kiinnostuneista toisesta naisesta. Naiset puolestaan pettävät pääasiassa yhden syysn takia. He haluavat täyttää emotionaalisen aukon elämässään, sillä he eivät enää koe riittävän voimakasta tunnesidettä suhteessaan.

– Naiset kertovat minulle olleensa yksinäisiä – he eivät enää tunteneet henkistä yhteyttä eikä läheisyyttä ja heitä kohdeltiin itsestäänselvyytenä, kertoo avioliitto- ja perheneuvoja Winifred Reilly.

– He sanovat, että he halusivat löytää jonkun, joka katsoisi heitä silmiin ja saisi heidät tuntemaan itsensä taas seksikkäiksi.

Rutgersin yliopiston biologian antropologi Helen Fischer on todennut, että naiset rakastuvat miehiä todennäköisemmin avioliiton ulkopuoliseen partneriinsa. Tämä selittyy uudella tunneyhteydellä.

Perhetaustalla myös suuri merkitys

Uuden tutkimuksen mukaan naiset myös pettävät todennäköisemmin, jos heidän äitinsä on tehnyt samoin. Jopa 71 % pettävistä naisista paljasti, että myös heidän äitinsä oli pettänyt. Syy tähän on monimutkainen, mutta 66 % naisista tunsi, että heillä oli ”lupa” pettää, koska äitikin oli niin tehnyt. Syyllisyyden tunteella, tai sen puuttumisella, on tässä suuri merkitys, sillä 78 % näistä naisista koki, että itsekin pettänyt äiti ymmärtäisi tyttären teon eikä tuomitsisi häntä.

Miten siis mies pystyy varmistumaan, että hänen naisensa ei ala pettää häntä? Paras keino näiden tutkimusten mukaan on huomioida hänet ja keskustella hänen kanssaan vielä silloinkin, kun suhteessa on koittanut arki.

Lähde: Daily Star

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia