TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Tällä yllättävällä ominaisuudella varustetut miehet tuottavat naisille enemmän nautintoa sängyssä

Hiljattain tehty tutkimus paljastaa, että tietyllä luonteenpiirteellä varustetut miehet saavat naisen nauttimaan enemmän sänkypuuhista. Socioaffective Neuroscience & Psychology -julkaisussa esitelty tutkimus osoitti, että naiset saavuttavat kliimaksin todennäköisemmin, jos heidän petikumppanillaan on hyvä huumorintaju.

Tutkimukseen osallistui 103 naista, jotka vastasivat kysymyksiin seksielämästään. Tutkijat onnistuivat erottamaan toisistaan ”paljon orgasmeja tuottavat” ja ”vähän orgasmeja tuottavat” miespuoliset seksikumppanit. Tutkijoiden mukaan hyvällä huumorintajulla varustettu seksikumppani toi naisille suuremman orgasmien määrän verrattuna huumorintajuttomaan.

Tutkijat löysivät myös muita piirteitä, joista voi olla hyötyä petipuuhissa, kuten luovuus, viehättävyys, uskollisuus, lämminhenkisyys ja miellyttävä kehon tuoksu.

Myös vuonna 2009 tehdyssä tutkimuksessa löydettiin yhtäläisyys huumorin ja viehätysvoiman välillä. Tutkimuksen mukaan huonolla huumorintajulla varustettuja naisia ja miehiä pidettiin yhtä epäviehättävinä.

Eräs tutkimus puolestaan keskittyi siihen, mikä merkitys on miesten huumorintajulla heidän flirttaillessa vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa. Naiset pitivät huumorintajuisia miehiä viehättävämpinä ja älykkäämpinä.

Toisaalta University of Albanyssa tehdyn tutkimuksen mukaan naiset saivat seksiä harrastaessaan orgasmin todennäköisimmin, jos heidän kumppaninsa oli rikas, itsevarma ja puoleensavetävä.

Lähde: Daily Star

TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN
TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN