Uncharted 4: A Thief's End – eeppinen traileri!

Odotettu Uncharted 4: A Thief’s End -seikkailupeli on saanut uuden erittäin tyylikkään ja tunnelmallisen trailerin, joka valottaa huhtikuussa julkaistavan pelin juonenkäänteitä.
https://youtu.be/u8eljIdpHc0
Pelin kehittäjä Naughty Dog on jälleen ylittänyt itsensä, sillä traileri on yksi eeppisimmistä, mitä videopelimainosten saralla on tähän mennessä nähty. Luvassa on arvoisensa päätös yhdelle maailman suosituimmista pelisarjoista.
20160224_Uncharted_4_Story_Trailer_09_
Uncharted 4: A Thief’s End on Uncharted-pelisarjan viimeinen osa, joka päättää aarteenmetsästäjä-seikkailija Nathan Draken saagan. Pelin tarina sijoittuu ajallisesti kolme vuotta Uncharted 3 -pelin tapahtumien jälkeen, ja se lähettää pelaajan toiminnantäyteiselle maailmanympärimatkalle kohti viidakkoja, kaukaisia kaupunkeja ja lumisia huippuja. Pääosissa nähdään mm. hahmonäyttelijät Nolan North ja Troy Baker, jotka tunnetaan aiemmista rooleistaan suuren luokan videopelituotannoissa. Pelin julkaisuun on aikaa noin 2 kuukautta – Uncharted 4 julkaistaan yksinoikeudella PS4-konsolille 27.4.2016.
20160224_Uncharted_4_Story_Trailer_03_